2020-06-04 18:51
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за потребители
Бързо търсене:
Карнавал

Атина - Патра


Видяна:
1327 пъти


Публикувана на :
16-01-2013
12:46

Гърция
4 дни
390 лв.

всички оферти от агенция Сирма Травел
Сподели : Facebook
Програма Изпратете запитване за офертатаКарнавалът в Патра
15 - 18 март 2013

ЦЕНА
390 лв./човек в двойна стая

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
* Транспорт с луксозен автобус (климатик);
* 1 нощувка със закуска в Атина и 2 нощувки със закуски в Патра
* Туристическа обиколка в Патра с екскурзовод
* Водач;
* Застраховка " Медицински разходи и злополука в чужбина"


ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
* 20 лв/10 Е Доплащане Атина с екскурзовод (мин. 20 души)
* 40 лв/20 Е Доплащане за вечеря на човек


1-ви ден:
Отпътуване от София, пл. " Ал. Невски" в 05.00 часа. По пътя се прави почивка в долината Темпи /параклиса на Св. Петка./ Пристигане в Атина вечерта. Настаняване в хотел. *Вечеря по желание. Нощувка.
2–ри ден:
Закуска. По желание *полудневна обиколка на Атина: Храма на Зевс, Арката на Адриан, Акропола, площад Синтагма, Парламента, Президентския дворец, църквата “Метрополис”, Олимпийския стадион, паметника на незнайния воин и Академията. Свободно време за обяд. Отпътуване за Патра - древно пристанище и трети по големина град в Гърция. В Патра се организира ежегодно един от най-големите Карнавали в Гърция. Настаняване в хотела. *Вечеря по желание. Нощувка.
3-ти ден:
Закуска. *Обиколка на Патра с екскурзовод – “Западната порта” предлага забележителности като църквите Св. Андрей, Пантократор и Византийската църква, статуята на Зевс и Археологическия музей. Патра е известна с големите си карнавални шествия. Първи стъпки карнавалът прави още в началото на 19–век. От тогава насам карнавалът пълни площадите с пеещи и танцуващи хора от различни държави с красиво изработени костюми. Възможност да се насладите на парада и да станете част от него. Богата палитра от емоции ще изпълни всичките ви сетива. Връщане в хотела привечер.*Вечеря по желание. Нощувка.
4-ти ден:
Закуска. Отпътуване за България. По пътя се прави почивка в Термопилите за фотопауза /паметникът на цар Леонид/. Пристигане в София късно вечерта.
Дати:


15 -  18 март 2013

  Снимки от нашата галерия© 2005-2020 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 34.231.21.83 - us - us   _           
execution time : 0.44