2020-10-28 07:05
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за потребители
Бързо търсене:
Селски туризъм

Къща за гости , , Бялата чешма", с.Елшица, общ.Панагюрище


Видяна:
19633 пъти


Публикувана на :
24-10-2008

Елшица Елшица
3 дни
240 лв.
България снимки 2 България снимки 3 България снимки 4

всички оферти от агенция Avion Tourist Services
Сподели : Facebook
Програма Изпратете запитване за офертатаКъща за гости , , Бялата чешма”  се намира в с.Елшица, на 28км. югоизточно от гр.Панагюрище. Хубаво селце в същинска Средна гора. Къщата е разположена  на 1000 м2 дворно място с овощни дръвчета. Целият двор е заграден, така че семействата с деца могат да се чувстват спокойни за малките.
Къщата е напълно автентична. Разполага с 2 спални/стаи/ с двойно легло, кухня, одая с маса и пейки и достатъчно място за празненства и почивки, баня с тоалетна.
Тук е запазено всичко до последния детайл, като започнеш от съдовете за хранене и стигнеш до каруцата в двора, бялата чешма и едновремешния стан в специално отделената стая извън къщата. Етнографски музей на културата от 19век.
Тук ще намерите спокойствие, тишина, чиста природа и гостоприемство. Перфектното място да избягате от стреса на големия град, зареждайки се с много енергия и сили.
Но не се залъгвайте, че Вашата почивка в подножието на Балкана ще бъде скучна  и безинтересна. Районът Ви предлага възможности за различни видове туризъм: пешеходен, културно-познавателен, балнеолечебен, ловен, селски, винен и др.
Къщата предлага настаняване на база OB, BB, HB, FB /само нощувка, нощувка + закуска, нощувка + закуска + обяд или вечеря, нощувка + закуска + обяд + вечеря/.


За доброто настроение на нашите гости поддържаме следните атракции:
1. пешеходни преходи;
2. екскурзоводски услуги на български/английски;
3. еднодневни екскурзии до с.Старосел, Хисар, Панагюрище;
4. пикник или чеверме под открито небе;
5. посещение на ловния резерват за муфлони край с.Елшица;
6. базата за обучение на ловни кучета край с.Баня.

  Снимки от нашата галерия© 2005-2020 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 3.230.1.126 - us - us   _           
execution time : 0.20