2020-06-01 08:16
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за потребители
Бързо търсене:
Екскурзия в чужбина
Екзотика
Сафари

Южноафриканско Приключение

Профи Травъл Център
Видяна:
846 пъти


Актуализирана на :
12-06-2017
10:12

ЮАР ЮАР
11 дни
5555 лв.
ЮАР снимки 3 ЮАР снимки 4

всички оферти от агенция Профи Травъл Център
Сподели : Facebook
Програма Изпратете запитване за офертатаКейптаун – Нос Добра Надежда – Стеленбош – Резерват Пиланесберг - ЙоханесбургСовето - Претория – Водопади Виктория

ГАРАНТИРАНА ГРУПА!
ПОСЛЕДНИ 4 МЕСТА!

Предимства на програмата на Профи Травъл Център:
✓ Перфектно съчетание на цена с качество и професионално изготвен маршрут с най-интересните туристически места в Южна Африка и Зимбабве – Кейптаун и Нос Добра Надежда, сафари в африканския буш, Совето, Йоханесбург, Претория и Водопадите Виктория!
✓ Посещение на най-известния винопроизводителен район в Южна Африка и дегустация на изискани вина в специално препоръчана винарна!
✓ Среща с „Голямата петорка”на Африка - лъв, слон, носорог, африкански бивол и леопард - сутрешно и следобедно сафари в националния парк Пиланесберг!
✓ Включен круиз по залез слънце с корабче по река Замбези!
✓ Гарантиран хотелски комфорт – настаняване в подбрани 4* хотели!
✓ Включени 7 вечери по програма.
✓ Опит и традиция при организиране на групови пътувания до Южна Африка!

Ден 1 /26 ноември 2017, неделя/ София – Лондон
Събиране на групата на летище София за полет на British Airlines в 14:30 за Лондон. Кацане на летище в 16:05. Продължение от Лондон за Кейптаун в 18:05 ч. Нощувка в самолета.
Ден 2 /27 ноември 2017, понеделник/ Кейптаун
Пристигане в Кейптаун в 07:40. Посрещане, трансфер и при наличие на свободни стаи ранно настаняване в хотел Southern Sun Cape Sun 4*. Панорамна обиколка на Кейптаун, включваща пъстрия квартал Бо-Каап, сградата на Парламента, заседаващ тук от януари до юни, Градините на бившата Холандска Източноиндийска компания и Пазарния площад.
Пешеходна разходка по крайбрежната променада Victoria & Alfred Waterfront, предлагаща както вкусни морски деликатеси в множеството рибни ресторанти, така и възможност да се чуе на живо негърски диксиленд или да се посети аквариума, събрал морски видове и от двата океана. Вечеря и нощувка в хотела.
Ден 3/28 ноември 2017, вторник/ Кейптаун - Нос Добра Надежда
Закуска. Целодневна екскурзия до полуостров Кейп (на около 65 км от Кейптаун), където се намират нос Добра Надежда и нос Кейп Пойнт. Изкачване с атрактивна железница до Кейп Пойнт. Усещането, че сте на края на света и безбрежната морска шир дават онова чувство за свобода на духа, което прави мястото незабравимо. Посещение на нос Добра Надежда, известен като най-югозападната точка на Африканския континент. Свободно време за обяд в ресторант в близост до Болдърс Бийч или подобен. Посещение на Болдърс Бийч и наблюдение на колонията от „Очилати пингвини“, които гнездят тук. На връщане към Кейптаун - посещение на ботаническата градина Кирстенбош, разположена на площ от 528 хектара, от които около 40 хектара са култивирани и съхраняват около 9 000 вида от общо 22 000 растителни вида южноафрикански растения. Връщане в Кейптаун. Вечерта – по желание вечеря в централен ресторант. Нощувка.
Ден 4 /29 ноември 2017, сряда/ Тейбъл Маунтийн – Стеленбош
След Закуска (в зависимост от метереологичните условия) ни предстои да се качим с кабинковия лифт до Тейбъл Маунтийн и да видим една от най-хубавите гледки в света – планината ту се скрива в облаци, ту се облива в ярка светлина. Горе могат да се видят уникални цветя, типични само за тези места. Красиви пътеки отвеждат до козирки, сякаш нарочно изваяни от природата, откъдето се откриват невероятни гледки към атлантическото крайбрежие и града.
Програмата ни продължава с пътуване до Стеленбош, най-известния винопроизводителен район в Южна Африка. Заселен през ХVІІ в. от хугеноти, търсещи спасение от преследването им в Европа, Стеленбош е съхранил не само архитектурния стил на първите френски заселници, но и техните традиции в отглеждането на лозя. Пешеходна разходка из красивия град с посещение на местния етнографски музей. Свободно време за обяд. Следва дегустация на изискани вина в специално препоръчана винарна в един от най-известните с производството на вино райони. Връщане в Кейптаун, вечеря в хотела и нощувка.
Ден 5 /30 ноември 2017, четвъртък/ Кейптаун – Йоханесбург – Пиланесберг
Закуска и трансфер до летище Кейптаун за полет до Йоханесбург в 09:00. Кацане в Йоханесбург в 11:00, посрещане и трансфер до националния парк Пиланесберг – третия по големина в страната (230 км, 3 ч. от Йоханесбург). Пристигане и настаняване в хотел Bakubung Bush Lodge 4*. Следобяд джип сафари из резервата с местен водач - незабравими срещи с представителите на „Голямата петорка” на Африка – лъв, слон, носорог, леопард и бивол. Връщане в хотела, вечеря и нощувка.
Ден 6 /01 декември 2017, петък/ Пиланесбърг
Рано сутринта – вълнуващо джип сафари с местен водач и нови срещи с представителите на „Голямата петорка”. Връщане в резервата за късна закуска. Свободно време за почивка в Bakubung Bush Lodge или по желание посещение на бляскавия „Sun City“ в близост до резервата. Построен като реплика на Лас Вегас, този голям център на хазарта и удоволствията в Южна Африка, поразява с фантазията и замисъла на своите архитекти. Комплексът от 4 хотела е разположен в кратера на отдавна угаснал вулкан, превърнат в красив тропически парк с плавателно езеро, огромни басейни, водни каскади и дори пясъчен плаж край залив с изкуствени вълни. При подходящи метереологични условия денят приключва с романтична вечеря в африканския буш. Нощувка.
Ден 7 /02 декември 2017, събота/ Пиланесбърг – Совето – Йоханесбург – Претория
Закуска и отпътуване за пещерите Стеркфонтейн (132 км, 2, 00 ч.) - едни от най-известните палеонтологични обекти в света, неслучайно наричани „Люлката на човечеството“. В тях са намерени следи от австралопитекът - първият човек. Следва панорамна обиколка на Совето и централната част на Йоханесбург. Совето е най-голямото предградие в Южна Африка където по време на апартейда са живели много от революционерите на страната, включително и Нелсън Мандела. Продължаваме към Претория – административната столица на ЮАР, наричана още “Градът на джакарандите”. Обиколката ни започва с фото стоп при Парламента и Президентството – Union Buildings, откъдето се разкрива великолепен изглед към целия град. Разглеждане на централния площад с великолепно запазените сгради на Кметството. Късния следобяд - трансфер до Йоханесбург (45 км, 40 мин.) и настаняване в хотел Premier Hotel Or Tambo 4* в близост до летището. Включена вечеря в хотела. Нощувка.
Ден 8 /03 декември 2017, неделя/ Йоханесбург – Водопади Виктория
Закуска. Отпътуване от Йоханесбург с полет в 11:25 до Водопади Виктория Зимбабве. Кацане в 13:05, посрещане, трансфер и настаняване в хотел The Kingdom at Victoria Falls 4*. Свободно време за обяд и кратка почивка. По залез слънце включен круиз по река Замбези. Едно прекрасно изживяване, изпълнено с романтика и красота. Връщане в хотела, вечеря и нощувка.
Ден 9/04 декември 2017, понеделник/ Водопади Виктория
Закуска. Днес е нашата панорамна обиколка на Водопади Виктория, описани за първи път през 1855 г. от великия пътешественик и изследовател Дейвид Ливингстън като най-божествената гледка, която някога е виждал. Водопадите поразяват и до днес със страховитата си мощ и красота. Изумрудените води на река Замбези се спускат в 130-метрова пропаст и се разбиват на хиляди водни пръски в отсрещната скала. Долу, на десетки метри дълбочина, бушуващата вода е притисната от двете високи стени на пролома и продължава пътя си под множество дъги, които ту се появяват, ту изчезват. Свободен следобяд с възможност за допълнителни мероприятия по желание - полет с хеликоптер над водопадите или посещение на остров Ливингстън в Замбия. Уникална възможност за наблюдение на водопадите от страната на острова както и плуване на самият ръб на водопада в така наречения Дяволски басейн. Вечеря в хотела и нощувка.
Ден 10 /05 декември 2017, вторник/ Водопади Виктория – Йоханесбург – Доха
След закуска, свободно време. Трансфер до летището за полет до Йоханесбург в 13:55. Кацане в Йоханесбург в 15:35 и продължение същата вечер за Лондон в 20:20. Нощувка в самолета.
Ден 11/06 декември 2017, петък/ Лондон – София
Кацане в Лондон в 05:25 ч. и продължение за София с полет в 08:10 ч. Пристигане в България в 13:15 ч. същия ден. Край на програмата.
Дати:


26.11 -  06.12.2017

  Снимки от нашата галерия© 2005-2020 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 34.204.193.85 - us - us   _           
execution time : 0.23