2018-07-16 02:06
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за потребители
Автобусни програми
Екскурзия
Настаняване в хотел

Прага и Будапеща

Лъки Холидей
Видяна:
266 пъти


Актуализирана на :
14-01-2018
19:02

Чехия Чехия
5 дни
245 лв.

всички оферти от агенция Лъки Холидей
Сподели : Facebook
Програма Изпратете запитване за офертатаБ У Д А П Е Щ А  и  П Р А Г А

Дати: 01.03 – 05.03.2018 г.;   01.05 – 05.05.2018 г.

1 ден: Пловдив - София - Будапеща
Отпътуване от Гоце Делчев в 2.00 ч  Благоевград  3.30 ч. от София  в 5.30 ч от паркинга на Храм–паметник А. Невски. Транзитно преминаване през Сърбия.  Пристигане в БУДАПЕЩА вечерта. Настаняване в хотел. *Вечеря. Нощувка.

2 ден: Будапеща – Прага
Закуска. *Панорамна обиколка на Будапеща с екскурзовод на български. Наричат Будапеща „Принцесата на Дунав. По левия и десния бряг на реката са разположени впечатляващи сгради, на които ще имате възможност да се любувате, преминавайки по най-величествените от множеството мостове. Ще научите за историята на Унгария на Площада на героите, а след това ще надникнете и в замъка „Вайдахуняди”. Ще видите  Парламента – един от най-красивите в света, Катедралата „Св. Стефан”, ще усетите духа на града в Будайската крепост с Кралския дворец, църквата " Матияш" , Рибарските кули и др.
Свободно време за разходка по пешеходната улица „Ваци” - най-красивата улица на Будапеща. Отпътуване за ПРАГА. Настаняване в хотел. *Вечеря. Нощувка.

3 ден: Прага – Карлови Вари
Закуска. По желание екскурзия до Карлови Вари – „градът на трите чудеса”, най-известния СПА курорт и фестивален град на Чехия, в историческата област Бохемия. По време на тази екскурзия ще се потопите в неповторима атмосфера, ще се разходите на чист въздух покрай множество исторически места като Стария замък на величествен хълм, църквите „Св. Урбан”, „Мария Магдалена”, православния храм „Св.Св. Петър и Павел”, ще видите красиви паркове, колонади и сгради, радващи очите с архитектурната си красота. Градът се слави и със своя билков ликьор Бехеровка, който наричат тринадесетия лечебен извор на Карлови Вари, а също и с изделия от кристал и розов порцелан. Лечебната вода, красивата природа и впечатляващата старинна архитектура наричат трите чудеса, които са превърнали града в един от най-красивите курорти в Европа. Връщане в Прага, по желание и предварителна заявка – разходка с корабче по река Вълтава. Свободно време.  Нощувка.

4 ден: Прага
Закуска. 9.00 ч. - *Пешеходна обиколка на Прага с екскузовод на български. По време на тази екскурзия ще ви покажем най-интересното и ще се запознаете с основните забележителности на столицата. Пред вас ще се открие с цялото си великолепие историческия център, величието и красотата на Вишеград и Пражкия град. Ще видите Малострански намести, Старият Кралски Дворец, Катедралата „Свети Вит” с кулата и параклиса, посветен на Свети Вацлав - светеца патрон на Прага, Златната уличка - Магическия град, позната като уличката на Алхимиците, които вечно търсили камъка на мъдростта и еликсира на младостта, Карлов мост - един от символите на Прага, свързващ историческите квартали Мала страна и Старе место, Старе место с площада - сърцето на стария град, сградата на Кметството с внушителната кула и астрономическия часовник Орлой, привличащ с появата на апостолите на всеки час и др. Ще стигнем и до Вацславския площад – политическото сърце на Прага с паметника на  Св. Вацлав  и Националния музей.
Свободно време. Отпътуване за България. Транзитно преминаване през Словакия, Унгария и Сърбия.

5 ден: София – Пловдив
Пристигане в София/Пловдив вечерта.
01.03 – 05.03.2018 г.: Цена: 245 лв
01.01 – 05.05.2018 г. : Цена: 265 лв
Забележка: отпътуването от  гр. Пловдив и Пазарджик се осъществява при мин 15 човека.
Пловдив, Пазарджик – 20 лв на човек, Гоце Делчев  - 35 лв ; Благоевград – 30 лв
Пакетната цена включва: 
транспорт с автобус (с видеосистема, климатик, минибар);
1 нощувки със закуски в хотел 3* в Будапеща,
2 нощувка със закуска в хотел 3* в Прага;
туристическа програма в определените според маршрута градове и туристически обекти,
екскурзоводско обслужване;
медицинска застраховка с покритие 2000 евро за лица до 65 г. на ЗК Уника; водач от Агенцията.

Цената не включва:
медицинска застраховка за лица над 65 г. (по тарифите); входните такси за музеите и туристическите обекти;
мероприятия по желание, отбелязани с * (разодка с корабче по р. Дунав - 18 евро (с торта и шампанско), Панорамна обиколка на Будапеща – 12 евро;
Пешеходна обиколка на Прага – 20 евро
екскурзия до Карлови Вари – 25 евро;
разходка с корабче по р. Вълтава – 15 евро;  
вечеря в ресторанта на хотела - 12 евро в Будапеща,
разходи от личен характер;

Доплащане за: единична стая - 65 лв; медицинска застраховка за лица над 75 г. - 10 лева; за отпътуване от Пловдив – 24 лева.
Необходими документи: лична карта или паспорт (+ ксерокопие на документа за самоличност); за деца до 18 г. - нотариално заверена декларация от непътуващия родител или от двамата родители; няма визови, санитарни и медицински изисквания за страните по маршрута;
Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията:  40
Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди датата на тръгване;
Начин на плащане: депозит - 30 % от пакетната цена; доплащане - 15 дни преди датата на отпътуване.

Туристическата агенция си запазва правото на промени на цената и последователността на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.

Застраховка „Отмяна от пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.
Дати:


01.03 – 05.03.2018 г.:  Цена:  245 лв
01.01 – 05.05.2018 г. :  Цена:  265 лв

  Снимки от нашата галерия


Бързо търсене:
топ оферта 495 €  Иванико Тур
топ оферта 785 лв.  Рейна Тур
топ оферта 455 лв.  Нирамар Травел
топ оферта 159 €  Трип Адвайз
топ оферта 629 €  Джон Лий Травел
топ оферта 665 лв.  Бенитур
топ оферта 449 лв.  Валенти 7
топ оферта 105 лв.  Бамби М Тур

© 2005-2018 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 54.158.248.112 - us - us   _            
execution time : 0.27