2020-02-23 19:56
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за потребители
Екскурзия Турция

ИСТАНБУЛ С ПРИНЦОВИ ОСТРОВИ - 16.10 - 20.10.2019Г.

Меджик Трип
Видяна:
109 пъти


Актуализирана на :
02-09-2019
14:39

Турция
5 дни
229 лв.
Турция снимки 2 Турция снимки 3 Турция снимки 4

всички оферти от агенция Меджик Трип
Сподели : Facebook
Програма Изпратете запитване за офертатаИстанбул

5 дни/ 3 нощувкиПрограма

Първи ден - Отпътуване в 22:00ч. с нощен преход за Истанбул - градът на два континента, столицата на три империи, перлата на Ориента.

Втори ден – Пристигане сутринта в Истанбул. Посещение на едно от най-емблематичните Истанбулски кафенета Пиер Лоти, от където се открива чудесна панорама към целия Златен рог. До върха се стига с лифт. Бонус посещение на възстановената българска желязна църква “Св. Стефан” - превърнала се в символ на българите християни в Истанбул. Възможност за екскурзия „Новият Истанбул“. Преминаваме през Галатския мост и се отправяме към новата европейска част на града и района на небостъргачите. Ще имате възможност да се насладите на един различен град - да видите съвременната част на Истанбул, коренно различна от старата историческа част. Посещение на небостъргача „Сапфир” - най-високата жилищна сграда в Европа. Небостъргачът, който се намира в район „Левент 4” се извисява на 64 етажа със 174 апартамента от 22 различни типа от 120 до 1100 кв.м. Уникалното приключение се допълва с възможност да се включите в SkyRIDE – 4D изумителна симулация на полет с хеликоптер над Истанбул. Настаняване в хотел в район Лалели/Аксарай. Нощувка.

Трети ден - Закуска. Полудневна екскурзия до Принцови острови. С корабче се пътува от пристанище Еминюню - пътешествието по Мраморно море до Принцовите острови трае около 1.45 часа. Принцовите острови представляват архипелаг от 9 острова, обитаеми от които са само четири: Къналъ, Бургаз, Хейбели, Буюк Ада. Най-големият от тях е Буюк Ада - той е островът, който се посещава по време на екскурзията. На острова могат да се наемат файтони за разходка. Файтоните са четириместни. Екскурзията по Мраморно море до Принцовите острови е с продължителност около 5-6 часа. Бонус - Посещение на Египетския пазар. Вечерта посещение на Watergarden Истанбул, намиращ се в азиатската част на града. Изключителна хореография на вода, светлина, лазери и музика. Нощувка.

Четвърти ден - Закуска. Посещение на Турския „Версай“ – Дворецът „Долмабахче сарай“. Разходка с кораб по Босфора (1ч.40мин.). Туристическата програма с пешеходна обиколка с професионален екскурзовод: старата европейска част на Истанбул (посетените по време на екскурзията забележителности нямат входни такси) - Египетския обелиск, Змиевидната колона, Фонтана на Вилхелм II. За Синята джамия, Топкапъ сарай и църквата “Света София”. Свободно време за самостоятелна разходка по Капалъ Чаршъ - „покрит пазар“, използва се и името Büyük Çarşı – „голям пазар“. Този пазар в Истнабул е един от най-големите и най-старите пазари в света. Има 61 покрити алеи и над 3 000 магазини. Нощувка.

Пети ден  - Закуска. Освобождаване на хотела. Посещение на Гигантския аквариум " АКВА ФЛОРИЯ" разполагащ с 64 аквариума с 6800 куб.м. вода. Всички те са представят над 1500 вида на 15000 земни и морски същества от Черно, Мраморно, Егейско и Червено море, протока Босфора, Суецкия и Панамския канал и тропическа гора.  Аквариумът има множество зали, богато разнообразие от морски обитатели, като огромни и любопитни скатове, страховити акули, риби-клоуни, зала " Антарктида" , " Тропическа зала" и много други. Отпътуване обратно. Пристигане в България – късно вечерта.

Цената включва:

Транспорт с комфортен автобус;
Три нощувки със закуски в централен хотел 3 * в Истанбул;
Бонус – българската църква „Св. Стефан“
Бонус – посещение на Египетския пазар
ПОДАРЪК - пешеходна обиколка на старата европейска част с екскурзовод;
Застраховка;
Екскурзоводско обслужване;
Водач от туристическа агенция " Меджик трип" .
Цената не включва:

Посещение с екскурзовод на дворец Долмабахче сарай - цена 18 евро ( при група от 20 човека)
Екскурзия „Новият Истанбул“ и небостъргач Сапфир с 4D прожекция – 15 евро;
Екскурзия до Принцови острови – 10 евро на човек;
Кораб по Босфора – 14 евро на човек;
Църква - музей „Света София“ – 18 евро ( при група от 20 човека);
Двореца „Топ Капъ“ – 18 евро( при група от 20 човека);
Watergarden - 10 евро (при група от 20 човека);
Кафене Пиер Лоти с лифт – 5 евро;
Аквариум “Аква Флория” - 85 лири (заплаща се на място)


*Туристическата агенция си запазва правото да променя последователността на програмата.
Дати:


16.10 -  20.10.2019Г.

  Снимки от нашата галерия


Бързо търсене:
топ оферта 229 €  Трип Адвайз
топ оферта 629 €  Джон Лий Травел

© 2005-2019 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 35.175.113.29 - us - us   _            
execution time : 0.27