2018-12-13 08:23
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за потребители
Екзотична екскурзия
Екскурзия
Индивидуално пътуване

Екскурзия до Тайланд и Камбоджа

Марбро Турс
Видяна:
1941 пъти


Актуализирана на :
05-10-2015
15:47

Тайланд Тайланд
15 дни
2134 евро
Тайланд снимки 2 Тайланд снимки 3

всички оферти от агенция Марбро Турс
Сподели : Facebook
Програма Изпратете запитване за офертатаДЕН 1
Полет от София до Доха в 17.45 ч. с Катарски авиолинии. Кацане на летище Доха в 22.20 ч. Излитане за Банкок в 01.15 ч.

ДЕН 2 Банкок
Кацане в Банкок в 12.05 ч. Трансфер от летище Суварнабуми до хотел Ramada D'MA Hotel 4*. Почивка в хотела и лично време.

18:00 ч. Очаква ви романтична вечеря на свещи по река Чао Прая, на горната палуба на голям кораб. Включени са всички трансфери от и до хотела и вечеря на шведска маса. Ще можете да разгледате и снимате нощен Банкок, с пищно осветените си мостове, храмове, хотели и небостъргачи. Очаква ви отлична храна, жив оркестър, танци и много настроение. Забележка: екскурзията е допълнителна, записванията се правят на място, цена за един човек: 45 евро.
Нощувка.       

ДЕН 3 Банкок
08:00 ч. Събуждане и закуска в хотела. Днес ще посетите едни от най-известните храмове на Кралство Тайланд – Wаt Traimit (Храмът на Златния Буда), излят от 5.5 тона чисто злато, както и най-богатия и известен храм в Тайланд – Wat Pra Keo (Храмът на Изумрудения Буда). Тук се намира най-свещеното изображение за тайландците, Изумрудения Буда, изваян от един единствен къс изумруд. През последните двеста и двадесет години единствено кралете от династията Чакри можели да докосват тази будистка реликва. Три пъти годишно царствените особи измиват и преобличат в златни одежди Изумрудения Буда. Ще имате възможност да разгледате и Кралския дворец, охраняван от живописната и екзотична гвардия, който се намира в същия комплекс.
12:30 ч. Обяд в климатизиран ресторант на палубата на кораб, на брега на реката.
14:30 ч. Връщане в хотела за освежителен душ и кратка почивка.
19:00 ч. Възможност за вечеря, в близост до хотела, в местен ресторант, предлагащ морски дарове – скариди, раци, риба.
Забележка: Консумацията на храна и напитките се заплащат от гостите.
След вечеря ще можете да направите разходка по най-известния булевард в Банкок – Силом Роуд, прочут с бляскавия си и луксозен нощен живот. Ще можете да посетите „Го-Го барове”, специални еротични програми и атракции, шопинг центрове, или просто да погледате. Тук има всичко, за всеки вкус и предпочитание! Завръщане в хотела когато пожелаете, без ограничение за времетраенето на среднощното ви „сафари”. Забележка: трансферите, такситата, билетите и входните такси на баровете и вариететата, напитките и покупките не са включени в цената на вашата екскурзия.
Нощувка.

ДЕН 4 Банкок
07.30 ч. Еднодневна екскурзия до прочутия „Плаващ пазар” в провинция Ратчабури. Ще поплавате с лодка по каналите, както това са правели местните жители от векове, ще имате възможност да надблюдавате техния начин на живот, почти непроменен от времето. Екскурзията ви предоставя идеална възможност да попълните и своята колекция от сувенири, предлагани от безброй плаващи сергии.
12.00 ч. Обяд в местен ресторант, възможност за избор от местна и европейска храна.
14.00 ч. Следва спиращото дъха посещение на „Храма на тигъра”, в близост до Канчанабури. Храмът е построен през 1994 г. като приют за диви животни. Днес тук намират убежище повече от 100 тигъра. Ще имате реалната възможност да се докоснете до огромните котки, отглеждани от малки от местните будистки монаси.
18.00 ч. Завръщане в хотела, отдих и лично време.
Нощувка.

ДЕН 5 Банкок, Тайланд - Сием Риеп, Камбоджа   
08.00 ч. Трансфер от хотела в Банкок до град Араняпратет, разположен на границата с Камбоджа.
13.00 ч. ВИП преминаване на границата с Камбоджа, визовите формалности са без изчакване на другите посетители. Трансфер до Сием Риеп с климатизиран миниван/автобус.
16.00 ч. Настаняване в хотел Tара Ангкор 4*.
19.00 ч. Трансфер и посещение на великолепното „Апсара Шоу” с включена вечеря. Ще усетите магията на древните кхмери и легендата за най-красивите апсари (девици), принасяни като дар за харема на великия крал Сурияварман II. Според легендата, за да бъдат милостиви боговете към кралството на Кхмерите, всяка нощ божествения владетел трябвало да преспи с една красавица. „Апсара” се избирали между най-красивите девици на страната и старателно обучавани в тайните на танците и ласките. Каменни барелефи с образа на танцуващи апсари има дори и в храма Анкгор Ват. Включени са всички трансфери, входна такса, вечеря и водач на английски език.
21.30 ч. Завръщане в хотела и отдих. За любителите на нощния живот препоръчваме посещение на най-добрата дискотека в града, SANG DISCOTHEQUE, или най-новата – PIRAMIDE DISCOTHEQUE.
Нощувка.

ДЕН 6 Сием Риеп
09.00 ч. Трансфер до Анкгор Ват и разглеждане на най-големия храмов комплекс в света, построен през 11 век от н.е. от крал Сурияварман II, царувал от 1113 до 1150 год. от н.е. Храмът Анкгор Ват е посветен на Бог Вишну и представлява умален модел на свещената планина Меру, където живеят боговете. Строителството на храма отнема близо 40 години. Анкгор е бил населен от над милион и половина жители и се счита за най-големият град в древността. Изкусни майстори са резбовали в камъка прекрасни гравюри, изобразяващи сцени от живота на древните кхмери, прекрасните танцьорки апсари, великите битки и победи на крал Сурияварман II, както и митологични картини от хиндуисткия епос Рамаяна.
11.00 ч. Трансфер до храма „Байон”, построен от крал Джаяварман VII в края на 12-ти и началото на 13-ти век от н.е. За разлика от Анкгор Ват, това е будистки храм. Огромните каменни лица, перфектно ориентирани към четирите географски посоки на света, изобразяват Авалокитешвара, бодхисатвата на добротата и милосърдието.
12.00 ч. Трансфер до хотел Тара Ангкор и обяд в ресторанта на хотела.
14.00 ч. Трансфер до храма Та Пром, построен също от Крал Джаяварман VII в началото на 13 век. Този прекрасен храм е известен с огромните си банянови дървета, от векове обгърнали древните руини, а също и с това, че там са снимани сцени от филма „Томб райдър” с Анджелина Джоли. За разлика от Ангкор Ват и Байон, където се провеждат реставрационни работи, храмът Та Пром е оставен в състоянието, в което е бил открит в джунглата през 19 век от френския естествоизпитател и ботаник Анри Муо. Усещането за пътуване в древността е напълно реално. Включени са трансферите от и до хотела, обяд в хотела, входните билети и гид на ангийски език.
16.30 ч. Трансфер до хотела, отдих и лично време. Възможност за посещение на „Стария  пазар” в центъра на град Сием Риеп, примамващ с множество магазини и ресторанти. 
Нощувка.

ДЕН 7 Сием Риеп, Камбоджа – Пукет, Тайланд   
07.00 ч. Трансфер до летището в Сием Риеп и полет до Пукет.
13.55 ч. Трансфер от летището в Пукет до хотел Kata Palm Resort & Spa 4* и настаняване. Свободно време и първи плаж.
Нощувка.

ДЕН 8 Пукет   
Закуска.
Свободно време за плаж и развлечения.
Нощувка.

ДЕН 9 Пукет
Закуска.
Свободно време. Възможност за допълнителна екскурзия до прочутите острови Пи Пи. Корабът ще обиколи и двата острова, за да ви даде възможност за снимане. Ще се насладите на прекрасния пейзаж на залива Maya Bay (където са правени снимките за филма „Плажът”). Шнорхелинг и опознаване на прекрасната тропическа природа. Екскурзията включва трансфери от и до хотела, обяд, маски и шнорхели, гид на английски език. Цена от 60 евро на човек, заплаща се на място.
Нощувка.

ДЕН 10 Пукет
Закуска.
Свободно време за плаж и развлечения.
Нощувка.

ДЕН 11 Пукет
Закуска.
Свободно време. Възможност за допълнителна екскурзия на залива Панг Нга. Предстои ви плаване с кораб между десетки варовикови острови, после кратка разходка с кану, задвижвано от тайландец. Ще надблюдавате красотата на тропическата природа, както и красивия остров „Джеймз Бонд”, поникнал като гъба от водата. Тук е сниман един от филмите за агент Бонд, откъдето идва и името му. Колкото и да сте подготвени за това, реалността надминава човешкото въображение! Цена от 60 евро на човек, заплаща се на място. Включени са всички трансфери, обяд и английско говорящ гид. 
Нощувка.

ДЕН 12 Пукет   
Закуска.
Свободно време за плаж и развлечения.
Нощувка.

ДЕН 13 Пукет 
Закуска.
Свободно време за плаж и развлечения.
Нощувка.

ДЕН 14 Пукет – Доха 
Закуска.
Трансфер до летището в Пукет и полет за Доха в 19.35 ч. Кацане на летище Доха в 22.20 ч.

ДЕН 15 Доха – София

Полет от Доха за България в 07.35 ч. Кацане на летище София в 12.40 ч. с незабравими спомени от Тайланд и Камбоджа.

ПАКЕТНАТА ЦЕНА ВКЛЮЧВА

•  самолетен билет София-Доха-Банкок-Пукет-Доха-София
•  3 нощувки в Ramada D’MA Hotel 4* (Superior Room)
•  2 нощувки в хотел Тара Анкгор, Сием Риеп 4* (Superior Room)
•  7 нощувки в Kata Palm Resort & Spa 4* (Superior Pool View Room)
•  самолетен билет Сием Риеп, Камбоджа до Пукет, Тайланд.
•  всички трансфери от и до летищата в Тайланд и Камбоджа
•  3 екскурзии и 1 шоу програма „Апсара“ с хранене: 11 закуски, 3 обяда, 1 вечеря
•  всички входни билети за комплекса Анкгор Ват + камбоджанска виза + ВИП преминаване на границата
•  гид на английски език по време на цялата екскурзия, възможност за включване на български водач
•  всички трансфери и наземен превоз се извършват с климатизирани коли, миниванове или автобуси

ПАКЕТНАТА ЦЕНА НЕ ВКЛЮЧВА

•  тайландска виза за двукратно влизане и международната застраховка
•  други допълнителни разходи извън описаните в програмата


Хотели по програмата:

4* Ramada DMA Bangkok

4* Kata Palm Resort & Spa

4* Tara Angkor Hotel

ЗАБЕЛЕЖКИ

•  Разрешен е вноса от Камбоджа в Тайланд само на една бутилка алкохол и по един стек с цигари на човек. Багажа се сканира и всяко нарушение се санкционира веднага
•  Забранен е вноса на препарирани животни като крокодили, птици, змии и т.н. 
•  Всички пътувания и трансфери се извършват с климатизирани миниванове и автобуси
•  Хотелите могат да бъдат сменен в зависимост от наличността в момента с подобен от същата категория и цена
Дати:


03.10 -  12.03.2016

  Снимки от нашата галерия


Бързо търсене:
топ оферта 879 лв.  Домика Тур
топ оферта 300 лв.  Травелмания - Данитравел
топ оферта 169 €  Трип Адвайз
топ оферта 629 €  Джон Лий Травел

© 2005-2018 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 3.80.177.176 - us - us   _            
execution time : 0.30