2018-02-19 01:35
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за потребители
Екзотична екскурзия
Екскурзия
Есен

Банкок - Ангор Ват, Камбоджа - Пукет

Берхел Тур
Видяна:
527 пъти


Актуализирана на :
17-12-2015
18:49

Тайланд
13 дни
1987 евро

всички оферти от агенция Берхел Тур
Сподели : Facebook
Програма Изпратете запитване за офертата1-ви ден / София - Банкок
20:05 ч - Излитане от летище София и полет до Доха с отлична връзка до Банкок.

2-ри ден / Банкок, Тайланд (1)
12:40 ч - Пристигане в Банкок и трансфер от летище Суварнабуми до хотел AETAS Lumpini 5*  lumpini.aetashotels.com/...
Настаняване в Deluxe Room / Double / Twin Bed / ABF. Почивка в хотела и лично време.
18:00 ч - В зависимост от часа на кацането в Банкок можете да имате романтична вечеря на свещи по река Чао Прая на горната палуба на голям кораб. Включени са всички трансфери от и до хотела и вечеря на шведска маса. Ще разгледате и снимате нощен Банкок, с пищно осветените си мостове, храмове, хотели и небостъргачи. Очаква ви отлична храна, жив оркестър, танци и много настроение.
Заб.: екскурзията е допълнителна, записванията се правят на място, цена за един човек: 45 евро       

3-ти ден / Банкок, Тайланд (2 В) 
08:00 ч - Събуждане и закуска в хотела. Днес ще посетите най-известните храмове на Кралство Тайланд - „Златния Буда“, Wаt Traimit, излят от 5.5 тона чисто злато. После следва посещение на най-богатия и известен храм в Тайланд - Wat Pra Keo (Emerald Buddha). Там се намира най-свещеното изображение за тайландците, Изумрудения Буда, изваян от един единствен кристал. Статуята е докосвана цели двеста и двадесет години само от ръцете на кралете от династията Чакри. Три пъти в годината кралските особи измиват и преобличат в златни одежди Изумрудения Буда. Ще разгледате и Кралския дворец, охраняван от Кралската гвардия, който се намира в същия комплекс.
14:30 ч - Връщане в хотела за освежителен душ и кратка почивка.
19:00 ч - Възможност за вечеря наблизо до хотела в местен ресторант с морски дарове - скариди, раци, риба. Забележка: Консумацията на храна и напитките се заплащат от гостите.
След това можете да направите една разходка по най-известния булевард в Банкок - Силом Роуд, прочут с бляскавия си и луксозен нощен живот. Ще можете да посетите „Го-Го барове”, специални еротични програми и атракции, шопинг центрове, или просто да погледате. Тук има всичко, за всеки вкус и предпочитание! Завръщане в хотела когато пожелаете, без ограничение за времетраенето на среднощното Ви „сафари”.
Забележка: трансферите, такситата, билетите и входните такси на баровете и вариететата, напитките и покупките не са включени в цената на вашата екскурзия.

4-ти ден / Банкок, Тайланд (3 В) 
08:30 ч - Еднодневна екскурзия до прочутия автентичен „Плаващ пазар”, в провинция Ратчабури. Ще плавате с лодка по каналите, както това са правели местните жители от векове, ще видите техния начин на живот, почти непроменен от времето.
Идеална възможност също да попълните и своята колекция от сувенири от стотиците сергии.
15:00 ч - Завръщане в хотела, отдих и лично време.

5-ти ден / Банкок, Тайланд - Сием Риеп, Камбоджа (1 B/D)   
08.00 ч - Трансфер от хотела в Банкок до гр. Араняпратет, на границата с Камбоджа.
13.00 ч - ВИП преминаване на границата с Камбоджа, визовите формалности са без изчакване на другите посетители. Трансфер до Сием Риеп с климатизиран миниван/автобус.
16.00 /17.00 ч - Настаняване в хотел Tара Ангкор 4*  (Superior/Deluxe  Room TWIN / DBL /ABF)
19.00 ч - Трансфер и посещение на великолепното „Апсара Шоу” с включена вечеря. Ще усетите магията на древните кхмери и легендата за най-красивите девици „Апсара”, принасяни като дар за харема на Великия Крал Сурияварман II. Преданието гласи, че за да бъдат милостиви Боговете към Кралството на Кхмерите, всяка нощ божествения владетел трябвало да преспи с една красавица. „Апсара” се избирали между най-красивите девици на страната и после старателно били обучавани в тайните на танците и ласките. Каменни барелефи с образа на танцуващи „Апсара” има и в храма Анкгор Ват. Включени са всички трансфери, входна такса, вечеря и водач на английски език.
21:30 ч - Завръщане в хотела и отдих. За любителите на нощния живот едно предложение за посещение на най-добрата дискотека в града, SANG DISCOTHEQUE, или най-новата PIRAMIDE DISCOTHEQUE, близо до ресторанта.

6-ти ден / Сием Риеп, Камбоджа (2 B/L)     
09:00 ч - Трансфер до Анкгор Ват и разглеждане на най-големия храмов комплекс в света. Той е бил построен през 11 век от н.е. от Крал Сурияварман II, царувал от 1, 113 до 1, 150 год. от н.е. Храмът Анкгор Ват е посветен на Бог Вишну и представлява умален модел на свещената планина Меру в Индия, където живеят Боговете, според хиндуистката религия. Строителството на храма отнело около 40 години и там са положени 2 милиона каменни блокове, богато резбовани и орнаментирани.
Районът бил населяван тогава от над милион и половина жители и е бил най-големият град в древността. Изкусни майстори са резбовали в камъка прекрасни графюри, изобразяващи сцени от живота на древните кхмери, прекрасните танцьорки „Апсара”, великите битки и победи на Крал Сурияварман II, както и митологични картини от хиндуисткия епос Рамаяна.
11:00 ч - Трансфер до храма „Байон”, построен от Крал Джаяварман VII през края на 12-ти и началото на 13-ти век от н.е. За разлика от Анкгор Ват, това вече е будистки храм. Огромните каменни лица, перфектно ориентирани към четирите географски посоки на света, изобразяват Авалокитешвара, Бога на добротата и милосърдието
12:00 ч - Трансфер до хотел Тара Ангкор и обяд в ресторанта на хотела.
14:00 ч - Трансфер до храма Та Пром, построен също от Крал Джаяварман VII в началото на 13 век. Този прекрасен храм е известен с огромните си смокинови дървета, от векове обгърнали древните руини, като и с това, че там са снимани сцени от филма „Томб райдър” през 2001 г. с Лара Крофт. За разлика от Ангкор Ват и Байон, където се провеждат реставрационни работи, храмът Та Пром е оставен в състоянието, в което е бил открит в джунглата през 19 век от френския естествоизпитател и ботаник Анри Муо. Усещането за пътуване в древността е напълно реално. Включени са трансферите от и до хотела, обяд в хотела, входните билети и гид на английски език.
16:30 ч - Трансфер до хотела, отдих и лично време. Възможност за посещение на „Стария  пазар” в центъра на град Сием Риеп, с множество магазини и ресторанти. 

7-ми ден / Сием Риеп, Камбоджа - Пукет, Тайланд  (1 B)   
09:00 ч - Трансфер до летището в Сием Риеп и полет до Пукет с междинно кацане Банкок с Air Asia в 11:55 ч.
17:55 ч - Кацане на Пукет и трансфер от летището в Пукет до хотел Kata Palm Resort & Spa 4* и настаняване в Superior Pool View Room / ABF  www.katapalmresort.com   
Свободно време и първи плаж.

8-ми ден / Пукет, Тайланд (2 B)   
Свободно време.

9-ти ден / Пукет, Тайланд (3 B)   
Свободно време. Възможност за допълнителна екскурзия до прочутите острови Пи Пи. Корабът ще обиколи и двата острова, за да ви даде възможност за снимане. Ще видите прекрасния пейзаж на залива Maya Bay (където са правени снимките за филма „Плажът”). Шнорхелинг и опознаване на прекрасната тропическа природа. Екскурзията включва трансфери от и до хотела, обяд, маски и шнорхели, гид на английски език.
Забележка: Цена от 65 евро на човек, заплаща се на място. 

10-ти ден / Пукет, Тайланд (4 B)   
Свободно време.

11-ти ден / Пукет, Тайланд (5 B)   
Свободно време. Възможност за допълнителна екскурзия в залива Панг Нга. Предстои ви плаване с кораб между десетки варовикови острови, после кратка разходка с кану, задвижвано от тайландец. Ще видите красотата на тропическата природа, както и красивия остров „Джеймз Бонд”, поникнал като гъба от водата. Тук е сниман един от филмите за агента Джеймз Бонд, откъдето идва и името му. Колкото и да сте подготвени за това, тук реалността надминава човешкото въображение. Включени са всички трансфери, обяд и английско говорящ гид. Цена от 65 евро на човек, заплаща се на място.

12-ти ден / Пукет, Тайланд  (6 B)   
Свободно време.

13-ти ден / Пукет - България (B)     
Трансфер до летището в Пукет и полет до България в 19.25. Кацане в Доха в 22.10 – безплатна виза, трансфер и нощувка в Доха. Излитане за София в 6.55 ч, кацане в 12.00.

КРАЙ НА ЕКСКУРЗИЯТА!

ПАКЕТНА ЦЕНА: 1987 ЕВРО / човек настанен в двойна стая
При записване до 15.01.2016 - 100 евро отстъпка/ човек
Доплащане за единична стая: 240 евро
Трети човек на допълнително легло: отстъпка 220 евро от пакетната цена

Цената включва:
- Самолетни билети София - Доха- Банкок - Пукет - Доха- София.
- Всички летищни такси.
-  Виза, трансфер и хотелско настаняване в Доха на връщане (поради по-дълъг престой).
- Основен багаж до 23 кг и ръчен багаж 7 кг.
- 3 нощувки в AETAS Lumpini 5* (Deluxe Room /Double/Twin Bed/ABF).
- 2 нощувки в хотел Тара Анкгор, Сием Риеп 4* (Superior  Room TWIN / DBL /ABF).
- 6 нощувки в Kata Palm Resort & Spa 4*, Пукет (Superior Pool View Room / ABF).
- Самолетен билет Сием Риеп, Камбоджа до Пукет, Тайланд.
- Всички трансфери от и до летищата в Тайланд и Камбоджа.
- 3 екскурзии и 1 шоу програма „Апсара“  с хранене: 10 закуски, 1 обяд и 1 вечеря.
- Всички входни билети за комплекса Анкгор Ват + камбоджанска виза + ВИП преминаване
  на границата.
- Водач на български език по време на цялата екскурзия в Банкок и Камбоджа.
- Всички трансфери и наземен превоз се извършват с климатизирани коли, миниванове
  или автобуси.
- Медицинска застраховка с покритие 25, 000 USD.

Цената не включва:
- Тайландска виза за двукратно влизане на цена от 150 евро за един човек, издава се от Почетното Консулство на Тайланд в София. Берхел ЕООД предлага безплатна обработка на визата.
- Други допълнителни разходи извън описаните в програмата.

Разписание на полета:
QR 226  11OCT  SOFDOH        20:05 00:40+1
QR 836  12OCT  DOHBKK        02:15 12:40 

QR 841  23OCT  HKTDOH        19:25 22:10 
QR 227  24OCT  DOHSOF        06:55 12:00 

Условия на плащане:
- Превод на 50% от цялата сума при поръчката на екскурзията, издаване на  самолетните билети, ваучерите за хотелите и трансферите в срок от три работни дни.
- Превод на останалите 50% от сумата мин. 45 дни преди датата на тръгване.

Организатор: Берхел тур, Варна
Дати:


11.10.2016 -  23.10.2016

  Снимки от нашата галерия


Бързо търсене:
топ оферта 294 €  14 февруари / Свети Валентин 2018
Свети Валентин в Барселона със самолет и водач
Four Seasons Travel
топ оферта 249 лв.  Великден 2018
ВЕЛИКДЕН Гърция - Олимпийска Ривиера
Валенти 7
топ оферта 189 €  Last Minute
МАЛТА - ПРОМОЦИЯ:189 ЕВРО/С ПОЛЕТИ,ТАКСИ И 4*ХОТЕЛ
Трип Адвайз
топ оферта 559 €  Екскурзия Дубай
ДУБАЙ - шопинг фестивал
Джон Лий Травел

© 2005-2017 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 54.163.53.153 - us - us   _            
execution time : 0.30