2020-02-22 05:45
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за потребители
Екскурзия Русия
Екскурзия с автобус
Екскурзия в чужбина

Прибалтика, Беларус и Русия

Радугатурс
Видяна:
1069 пъти


Актуализирана на :
05-02-2018
12:21

Русия Русия
15 дни
1395 лв.
Русия снимки 2 Русия снимки 3 Русия снимки 4

всички оферти от агенция Радугатурс
Сподели : Facebook
Програма Изпратете запитване за офертатаКРАКОВ – ВАРШАВА - БРЕСТ – МИНСК – САНКТ ПЕТЕРБУРГ- ТАЛИН – РИГА – ВИЛНЮС – БУДАПЕЩА

Дата: 01.06.2018г. – 15.06.2018г.

1-ви ден (01.06.2018г) :
Отпътуване в 10, 30 от Пловдив и 12, 30 от  София на 223 ОМВ на Малинова долина по посока Краков.

2-ри ден (02.06.2018г):
Пристигане в Краков пред обяд. Разглеждане на забележителностите на града: замъка Вавел, главна резиденция на полските крале през XI – XVII век; Ягелонския университет;   Катедралата „Мариацки кастьол“ Кметството и Средновековната порта. Настаняване в хотел. Свободно време. Нощувка.

3-ти ден (03.06.2018г):
Закуска. Отпътуване за Варшава. Панорамна обиколка на Варшава: „Старе место”; Кралския Дворец; Операта; Двореца на културата; църквата „Св. Кръст”; Катедралата „Св. Йоан Кръстител”. Настаняване в хотел. Свободно време. Нощувка.


4-ти ден (04.06.2018г):
Закуска. Отпътуване за Брест. Екскурзия  в  Брестската крепост с обиколка на изложбата „Брестска крепост-герой" , построена през 19-ти век по заповед на руския цар Николай I. В крепостта е бил подписан Брест-Литовски мирен договор през 1918 година. А през юни 1941 г., гарнизона на крепостта Брест в продължение на месец се е съпротивлявал на войските на Хитлер.
Обзорна екскурзия на град Брест: историческия център на XIX-XX век, Църквата на Въздвижение на Светия кръст, Паметника освобождение, Църквата Св, Никола старата мъжката гимназия,   градския парк, паметници, спортни съоръжения и др.
Разходка из центъра на града, преминаване  по улица Съветска, пренясайки се в събитията  от последната мирна вечер преди войната през 1941 година. И при залез слънце на тази, главната пешеходна улица, можете да се насладите на светване на ретро фенери от фенерджия във формата от времето на Петър. Снимки за късмет.
Настаняване в хотела.Свободно време. Нощувка

5-ти ден (05.06.2018г):
Закуска. Отпътуване за Беловежкия резерват. Обиколка на Беловежката гора – резервата е включен в списъка на световното културно и природно наследство - най-големия в Централна Европа. Горски територии, останали почти недокоснати от XIII век, където в почти естествени условия живеят бизони, диви коне, елени и други животни. Посещение на резиденцията на Дядо Коледа.
Отпътуване към замъка в  Несвиж. Посещение на най-известния замък с парк с декоративни езера и сенчести аллеи – най красивият  дворцов-парков ансамбъл на  Беларус.
Отпътуване за Замковия комплекс Мир, който  е уникален паметник на националната култура на Беларус.  Посещение на комплекса. Свободно време и отпътуване за Минск. Настаняване в хотел. Нощувка.

6-ти ден (06.06.2018г):
Закуска. Обзорна екскурзия на Минск, запознаване с архитектурата, историята и културата на беларуската столица. Посещение на най-важните улици и площади на Минск, Троицко  предградията,   които са част от историческия център на Минск, Църква на Дева Мария и на Червената църква, катедралата Свети Дух, Кметство и търговска част. Пешеходна обиколкаТроицко предградия, където животът от миналия век е бил фокусиран и които привличат посетителите,   музеи, магазини за сувенири, уютни кафенета, таверни. Посещение на острова на скръб и печал, построен в чест на войници от Афганистан. Запознаване с духовно и интелектуално съкровищницата на беларуския народ - сградата на Националната библиотека, във формата на диамант, символ на човешкото познание. Изкачване за наблюдение от наблюдателната площадка на Националната библиотека. От птичи поглед можете да видите незабравима панорама на града.
Свободно време. Посещение на търговски център " Капитал" , закупуване на сувенири.
Вечерта отпътуване към Санкт Петербург. Нощен преход.

7-ми ден (07.06.2018г):
Пристигане в Санкт Петербург. Автобусна обзорна екскурзия на града, с разглеждане на ансамблите на Дворцовия и Исакиевския площади, Стрелката на Василиевския остров, Марсово поле, Петропавловската крепост; Дома на Петър I; крайбрежните и островите по делтата на река Нева и др. Посещение на Исакиевския събор - една от най-големите и красиви куполни сгради от 19 век в света. Височината му достига 101 метра, площта 4000м2 и събира до 12 000 човека. Художественото оформление на катедралата включва множество картини, статуи, скулптури и мозаечни произведения, поразителни съчетания от цветни камъни и позлата, а също така и една от най-големите стъклописи с площ от 28м2. Настаняване в хотела. Свободно време.  Нощувка

8-ми ден (08.06.2018г):
Закуска. Автобусна екскурзия до Петерхоф - Бившата лятна резиденция на Петър Велики. Палати и златни фонтани от XVIII в. привличат туристите, които остават омаяни от красотата му. Пищни градини заобикалят огромната резиденция — музей, проектиран от френски, италиански, руски, холандски и немски архитекти. Посещение на градините на Петерхоф (по желание срещу допълнително заплащане се посещава двореца). Връщане в Санкт Петербург. Свободно време. По желание разходка с корабче по реките и каналите на Санкт Петербург. Нощувка.

9-ти ден (09.06.2018г):
Закуска. Отпътуване към Талин към 13, 00 часа. Пристигане в Естонската столица късно вечерта. Настаняване в хотел. Нощувка.

10-ти ден (10.06.2018г):
Закуска. Туристическа програма в Талин: хълмът Тоомпеа с протестантската катедрала от 13 век, Парламентът, Датската крепост и средновековните кули, православната катедрала " Александър Невски" ; Кметството, датиращо от 15 век; църквата " Свети Олаф" - втората най-висока църква в света, която в периода 1549 - 1625 г. е считана за най- висока сграда в света с височина от 159 м; бароковият дворец Кадриорг - построен от цар Петър I и царица Екатерина като семейна лятна вила в началото на ХVІІІ век. Следобед отпътуване за Латвия. Настаняване в райна на Рига късно вечерта. Нощувка.

11-ти ден (11.06.2018г):
Закуска. Рига е най-големият град в Прибалтика, наследник на Ханзата, с повече от 800 години история. Разглеждане на красивите готически, барокови и арт нуво сгради, заради които Рига е включена в листата на ЮНЕСКО.  Пешеходна разходка из стария град – църквата Свети Якуб, Шведската порта, Парламента, „Тримата братя“, къщата на „Черните глави“. Туристическа програма с местен екскурзовод (минимум 2 ч.) в стария град на Ханзата: Средновековният замък, който днес е резиденция на президента; Протестантската катедрала, датираща от 13 век и считана за най-голяма средновековна църква в Балтийските страни; църквата " Свети Петър" ; Католическата катедрала; Барутната кула; Латвийската Академия на Науките. Следобяд отпътуване за Вилнюс. Пристигане във Вилнюс късно вечерта. Настаняване в хотел. Нощувка.

12-ти ден (12.06.2018г):
Закуска. Разглеждане на Вилнюс – катедралата от 17 век, университета от 1579 г., улица Пилиес с красиво реставрирани сгради от 16-18 век, готическата църква Св. Ана, кметството, бароковата църква Св.Петър и Павел. Следобед отпътуване за Варшава. Късно вечерта пристигане. Настаняване в хотел. Нощувка.

13-ти ден (13.06.2018г):
Закуска. Отпътуване за Будапеща. Вечерна обзорна обиколка на града. Осветлението на сградите е много красиво и ефектно. Настаняване в хотел. Нощувка.

14-ти ден (14.06.2018г):
Закуска. Свободно време. Ранния следобед отпътуване за България.

15-ти ден (15.06.2018г):
Пристигане в България.


Цена: 1 395 лева

Цената включва:
- Транспорт с лицензиран автобус;
- 11 нощувки със закуски в хотели 2/3* (1 нощувка в Краков, 2 нощувки във Варшава, 1 нощувка в Брест, 1 нощувка в Минск, 2 нощувки в Санкт Петербург, 1 нощувка в Талин, 1 нощувка в Рига околности, 1 нощувка във Вилнюс, 1 нощувка в Будапеща);
- Туристически обиколки по програмата в Краков, Варшава, Брест, Минск, Санкт Петербург, Талин, Рига, Вилнюс, Будапеща;
- Посещение на Беловежкия резерват в Брест;
- Посещение на Замъка в Несвиж и Мирския замък;
- Посещение на Исакиевския събор в Санкт Петербург;
- Автобусна екскурзия до Петерхоф ;
- Екскурзовод на български език по време на цялата екскурзия;
- Медицинска застраховка

Цената не включва:
- Туристическа руска виза - 120 лв., със срок за издаване 10 работни дни;
- Туристическа беларуска виза – 119лв., със срок на издаване 5 работни дни;
- Доплащане за единична стая – 650лв;
- Медицинска застраховка за лица над 65г;
- Входни такси и допълнителни посещения;
- Разходи за градски транспорт  и от личен характер


РАДУГАТУРС
гр.Пловдив, ул.Иван Вазов 61Б
Тел. 032 620484/ 0878 639889
www.radugatours.com

  Снимки от нашата галерия


Бързо търсене:
топ оферта 229 €  Трип Адвайз
топ оферта 629 €  Джон Лий Травел

© 2005-2019 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 3.214.224.224 - us - us   _            
execution time : 0.35