2017-10-20 22:35
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за потребители
Екскурзия в чужбина

Почивка в Малта със самолет 7 нощувки

Голдън Холидейз - БГ
Видяна:
918 пъти


Актуализирана на :
30-12-2016
12:39

Малта Малта
8 дни
460 лв.
Малта снимки 2

всички оферти от агенция Голдън Холидейз - БГ
Сподели : Facebook
Програма Изпратете запитване за офертатаМаршрут: София-Малта-София
Продължителност: 8 дни / 7 нощувки
Транспорт: Самолет
Цена от: 460 лв.

Малта – очарова туристите с пъстрите си цветовете, в който ще се потопите, още щом се разходите по малките китни улички на Валета, очарователния Мдина, Гозо и всички малки градчета и селца изпъстрили това кътче от Рая. Ако копнеете за места изпълнени с история, легенди, средиземноморси дух и чар, Малта е мястото, което може да ви вдъхнови и предложи една прекрасна почивка в края на лятото и началото на есента.
Средните температури в Малта през октомври и ноември са между 20-24 градуса.

1 ден:
Директен полет от София в до Малта. Пристигане в Малта, придвижване от летището до хотела. Настаняване в хотела в град Слима . Нощувка.

2 ден:
Закуска. Свободно време или екскурзия по желание : Полудневна екскурзия до Валета - столицата на Малта /срещу допълнително заплащане/, която сама по себе си със своята архитектура и градоустройство е забележителност от списъка на UNESCO. Там ще разгледате забележителности, сред които: Upper Barakka Gardens, Grand Masters Palace, Merchants street, Republic Street, Auberge de Castille. Посещение на St. Johns Cathedral, което струва 6 евро на човек, Дворецът на Великия Магистър(10 евро вход), Посещение на Малта 5D, което е горещо препоръчано от нас. 15-минутното 5D кино е запомнящо се изживяване, което разказва историята на Малта по впечатляващ начин. Цената е 36 евро на човек / екскурзията се провежда на руски или английски език и включва транспорт/. Нощувка.

3 ден:
Закуска. Свободно време или целодневна екскурзия до о-в Гозо /срещу допълнително заплащане /:Отпътуване от хотела към пристанището и отпътуване за остров Гозо с ферибот. Пристигане в Гозо. Следва панорамна обиколка на целия остров с автобус и екскурзовод като се спира на ключови забележителности (столицата Виктория, скалното образувание " Лазурния прозорец" .Следва обяд в Шленди в избран ресторант с панорамна гледка (обядът е включен в цената и). Разходка из столицата Виктория преминаване през Цитаделата и храмът Джгантия. Отпътуване за пристанището и качване на ферибота за Малта. Трансфер и пристигане в хотела около 17:00 h. / екскурзията се провежда на руски или английски език и включва транспорт/. Нощувка.

4 ден:
Закуска. Свободно време или полудневна екскурзия до Марсашлок и „Синята Пещера“ /срещу допълнително заплащане /.Отпътуване от хотела сутринта за Марсашлок, градче известно с ежеседмичния си неделен пазар за дрехи, лакомства и прясно уловена риба. Време за разходка по пазара и обяд (не е включен в цената) в избран ресторант на крайбрежната ивица. Отпътуване към „Синята Пещера“, известна като „Блу Грото“, където по желание може да се вземе обиколка с лодка в самата пещера (8 евро на човек).Трансфер и пристигане в хотела около 17:00 h ./ екскурзията се провежда на руски или английски език и включва транспорт/. Нощувка.

5 ден - 7 ден:
Закуска. Свободно време или допълнителна екскурзия. Нощувка.

8 ден:
Придвижване до летището за полет от Малта до София . Пристигане в София .

Дата Възрастен в двойна стая
21.01.2017 г. 460 лв.
11.02.2017 г. 460 лв.
25.02.2017 г. 520 лв.
04.03.2017 г. 460 лв.
18.03.2017 г. 490 лв.
08.04.2017 г. 740 лв.
22.04.2017 г. 780 лв.
06.05.2017 г. 890 лв.
20.05.2017 г. 890 лв.
03.06.2017 г. 890 лв.
17.06.2017 г. 890 лв.

Цената е на човек в двойна стая и включва:
Самолетен билет София - Малта - София ;
Летищни такси;
Ръчен багаж до 10кг /с размери 42x32x25 см/
7 нощувки със закуски в хотел PLAZA REGENCY 3* или подобен в двойна стая при максимална заетост;
Mедицинска застраховка с покритие 7 000 евро за лица до 65 години;

Цената не включва:
Голям салонен багаж – 39 лв. на посока / 56 x 45 x 25 см/ ;
Чекиран багаж – до 23 кг - 74 лв. на посока; до 32 кг - 94 лв. на посока;
трансфер летище - хотел - летище - 25 € на човек при минимум 2 човека
Полудневна екскурзия до Валета - 36 € на човек
целодневна екскурзия до о-в Гозо - 58 € на човек
полудневна екскурзия до Марсашлок и „Синята Пещера“ - 27 € на човек;
полудневна Старата столица Медина - 24 € на човек;
полудневна Трите града - 28 € на човек;
целоднвена остров Комино и " Синята лагуна" - 40 € на човек;
гмуркане - 50 € на човек;
целодневна екскурзия до Сицилия - 134 € на човек;
доплащане за медицинска застраховка за лица от 66 г. - 75 г.- 15 лв.;
от 01.04.2016 г. в Малта се въвежда туристическа такса престой в размер на 0, 50 EUR на турист на ден. Таксата се заплаща индивидуално от туристите на рецепцията на хотела.

Допълнителни екскурзии:

Магическата Валета - ПОЛУДНЕВНА
Свободно време или екскурзия по желание : Полудневна екскурзия до Валета - столицата на Малта /срещу допълнително заплащане/, която сама по себе си със своята архитектура и градоустройство е забележителност от списъка на UNESCO. Там ще разгледате забележителности, сред които: Upper Barakka Gardens, Grand Masters Palace, Merchants street, Republic Street, Auberge de Castille. Посещение на St. Johns Cathedral, което струва 6 евро на човек, Дворецът на Великия Магистър(10 евро вход), Посещение на Малта 5D, което е горещо препоръчано от нас. 15-минутното 5D кино е запомнящо се изживяване, което разказва историята на Малта по впечатляващ начин. Цената е 9 евро на човек / екскурзията се провежда на руски или английски език и включва транспорт/.
За възрастни - 36 евро
За деца от 3 до 12 години - 16 евро

СТАРАТА СТОЛИЦА МДИНА - ПОЛУДНЕВНА(СУТРИН)
Разходка по улиците на този средновековен град , известен като " тихия град" . Произходът на града може да се проследи 4000 години назад в историята. Най – съществената част от разходката са Катедралата и Cathedral Museum, както и крепостния насип, който разкрива прекрасна гледка на острова. Интересни забележителности: площад Свети Марко; Ботаническите градини на Сан Антонио; катедралата " Св. Павел; крепостния насип, който разкрива прекрасна гледка на острова; Т\'Али - " селището на занаятите" , където изкусните майстори създават самобитни предмети от злато, сребро и стъкло.
За възрастни – 24 евро
За деца от 3 до 12 години - 9 евро

ПРИКАЗНАТА МДИНА - ЦЕЛОДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ
За възрастни – 46 евро
За деца от 3 до 12 години - 21 евро

ПРИКЛЮЧЕНИЯТА НА ГОЗО - ЦЕЛОДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ
Отпътуване от хотела към пристанището и отпътуване за остров Гозо с ферибот. Пристигане в Гозо. Следва панорамна обиколка на целия остров с автобус и екскурзовод като се спира на ключови забележителности (столицата Виктория, скалното образувание " Лазурния прозорец" .Следва обяд в Шленди в избран ресторант с панорамна гледка (обядът е включен в цената и). Разходка из столицата Виктория преминаване през Цитаделата и храмът Джгантия. Отпътуване за пристанището и качване на ферибота за Малта. Трансфер и пристигане в хотела около 17:00 h. / екскурзията се провежда на руски или английски език и включва транспорт/.
За възрастни – 58 евро
За деца от 3 до 12 години - 29 евро

ТРИТЕ ГРАДА ПОЛУДНЕВНА (СУТРИН)
Стъпка назад с нас през мъглите на времето, тъй като ние ще ви отведем до крепостта Котонера , който е широко известен като трите града, това са Vittoriosa, Cospicua и Senglea, построени от рицарите на Малта. Екскурзията започва от Cospicua и продължава последователно с посещение на Vittoriosa където се движите по тесните и мистериозни улички, засенчени от много исторически дворци и църкви. След това се пристъпва към стария кей, където можете да се повозите с fregatina - традиционна малтийски лодка. Програмата завършва със Senglea.
За възрастни – 28 евро
За деца от 3 до 12 години - 14 евро

СИНЯТА ПЕЩЕРА И МАРСАШЛОК -ПОЛУДНЕВНА (СУТРИН)
Отпътуване към „Синята Пещера“, известна като „Блу Грото“, където по желание може да се вземе обиколка с лодка в самата пещера (8 евро на човек). Отпътуване за Марсашлок, градче известно с ежеседмичния си неделен пазар за дрехи, лакомства и прясно уловена риба. Време за разходка по пазара .Трансфер и пристигане в хотела около 17:00 h ./ екскурзията се провежда на руски или английски език и включва транспорт/.
За възрастни – 27 евро
За деца от 3 до 12 години - 12 евро

Комино и Синята лагуна - целодневна екскурзия
Разположена между островите Комино и Коминито, Синята лагуна представлява плитчина с тюркоазени цветове и песъчливо дъно. Морските води тук са сред най-прозрачните в района на Средиземноморието. Подводната видимост достига около 30 метра. Като цяло по-голямата част от лагуната е сравнително плитка и варира около метър – метър и половина. Има обаче места където дълбочината може да надхвърли 10 метра.Плувайки сред кристално чистите води, вие ще забележите, че всъщност под водната повърхност кипи от живот. Големи пасажи от пъстроцветни рибки се стрелкат на около и сякаш се чудят какво търсите в тяхното царство.Сезонът през който можете да се къпете в лагуната продължава приблизително от края на април – началото на май до късния октомври или ранния ноември. През зимните месеци водите на Синята лагуна изстиват до около 16 – 17°C.
Екскурзия ще ни отведе покрай заливите на Сейнт Джулианс, St Andrews и St Pauls, . Студен бюфет обяд с вино се сервира на борда и през останалата част от следобеда време за плуване, слънчеви бани или проучване на пясъчния плаж на брега на този уникален остров.
За възрастни – 40 евро
За деца от 3 до 12 години - 20 евро

ГМУРКАНЕ В МАЛТА
Отправяме се към живописния залив в Сейнт Джулианс, където инструктор по гмуркане ще ви научи на необходимите предпазни мерки и основните умения на този вълнуващ спорт. Всичко, което е останало е да си сложите маска и плавници и след това се потопите дълбоко в красивите рифове. Насладете се на тръпката от дишане под вода.
За възрастни – 50 евро
За деца от 3 до 12 години - 50 евро

ЕКСКУРЗИЯ ДО СИЦИЛИЯ -ЦЕЛОДНЕВНА
Тръгване от Малта в 06.30 часа. Пътуването е с високоскоростен ферибот и продължава 90 минути. Пристигане в пристанището в Поцало. Автобусите, с които се провеждат екскурзиите са комфортни иоборудвани с климатик. От Поцало екскурзията преминава последователно по втория и третия по височина мостове в Европа, и ще ви отведе до подножието на единствения активно действащ вулкан на нашия континент – Етна. Следва изкачване до кратера Силвестър, където ще имате свободно време за обяд (не е включен в цената на екскурзията) и закупуване на сувенири. Посещение на известния курортен град Таормина – свободно време за разглеждане на града. Връщане от Таормина в Поцало, съпроводено с разказите на екскурзовода. Отпътуване за Малта в 21.30 часа.
За възрастни – 137 евро
За деца от 3 до 12 години - 102 евро

ВАЖНО!
Можете да направите резервация с 50 % депозит от цената на екскурзията .
Останалата част да доплатите до 15 дни преди отпътуване.
Екскурзията се осъществява независимо от броя на записаните!
Цената е валидна до изчерпване на местата!
Заплатения депозит е невъзвръщаем!
Агенцията си запазва правото да промени последователността на изпълнение на програмата!

Голдън Холидейз - БГ не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Малта поради: забрана за напускане на страната, невалидни /забравени/ документи или други независещи
от туроператора причини !

Голдън Холидейз – БГ ООД притежава лиценз № РК - 01 - 6722 за извършване на туроператорска дейност. Голдън Холидейз - БГ е сключила застраховка “Отговорност на Туроператора” с с " Групама Застраховане" ЕАД, София, Застрахователна полица № 7500160000091 издадена на 14.03.2016г. с валидност от 05.04.2016 г. до 04.04.2017 г.

За повече информация:
www.goldenholidays-bg.com/...

За връзка с нас:
Адрес: гр. София, Бул. Ал. Стамболийски 114
E-mail: info@goldenholidays-bg.com
Работно Време: Понеделник - Петък
от 9:00 до 18:00
тел.02/465 41 95; 0893 314 776
Дати:


21.01. -  17.06.2017 г.

  Снимки от нашата галерия


Бързо търсене:
топ оферта 455 лв.  Ранни записвания 2017
Нова Година 2018 в СПА х - л Park 5*, Нови Сад
Романтик Холидейз
топ оферта 490 лв.  Нова година 2018
Нова Година 2018 в Дубровник и Черна Гора
Four Seasons Travel
топ оферта 868 лв.  Нова година 2018
Нова година в Монако и Монте Карло със самолет
Four Seasons Travel
топ оферта 590 лв.  Last Minute
КИПЪР:590 ЛВ! 7 НОЩУВКИ С ВЕЧЕРИ,С ПОЛЕТИ И ТАКСИ!
Трип Адвайз
топ оферта 559 €  Екскурзия Дубай
ДУБАЙ - шопинг фестивал
Джон Лий Травел
топ оферта 1348 лв.  Екскурзия Русия
Предколедна Москва 13.12 - 17.12.2017
Географски свят
топ оферта 129 лв.  Екскурзия
Уикенд в Истанбул+ БОНУС
Дениз Травел
топ оферта 525 лв.  Нова година 2018
НЕУМ - EДНА ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНА ПЕРЛА НА Адриатиката
Валенти 7

© 2005-2017 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 54.166.199.178 - us - us   _            
execution time : 0.26