2020-07-16 19:20
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за потребители
Бързо търсене:
Екскурзия в чужбина

Китай и Хонг Конг ПОТВЪРДЕНА

Географски свят
Видяна:
2015 пъти


Публикувана на :
12-11-2012
14:53

Китай Китай
12 дни
2685 лв.
Китай снимки 2 Китай снимки 3 Китай снимки 4

всички оферти от агенция Географски свят
Сподели : Facebook
Програма Изпратете запитване за офертатаЦЕНАТА НА САМОЛЕТНАТА ЕКСКУРЗИЯ ВКЛЮЧВА:

    -самолетен билет Сиан-Шанхай с включени летищни такси;

    -самолетен билет Шанхай-Хонг Конг с включени летищни такси;

    -всички трансфери по програмата;

    -8 нощувки в хотели 3*/4* - 3 в Пекин, 1 в Сиан, 2 в Шанхай и 2 в Хонг Конг;

    -1 нощувка във влака от Пекин до Сиан (място в спален вагон в купе с 4 легла);

    -пълен пансион (9 закуски, 7 обяда и 8 вечери) по време на престоя в Китай;

    -всички такси за туристическите обекти, включени в програмата;

    -водач-екскурзовод от България по време на цялото пътуване;

    -местен екскурзовод;

    медицинска застраховка.


ЦЕНАТА НА САМОЛЕТНАТА ЕКСКУРЗИЯ НЕ ВКЛЮЧВА:
-самолетен билет с летищните такси София-Пекин и Хонг Конг-София – от 650 евро. Цената на билета се фиксира в деня на сключване на договора и внасянето на депозит;
-виза – 64 USD на човек (към 01.10.2012);
-бакшиши – около 2-3 евро на човек на ден (плащат се на място).

ДОПЛАЩАНИЯ:
-за единична стая – 320 евро;
-за настаняване в двойно купе във влака Пекин-Сиан – 45 евро.

ЗАБЕЛЕЖКИ:
-цената е валидна при минимум 15 туристи;
-Географски свят си запазва правото за промени в програмата при промяна на часовете на полетите и/или разписанието на влаковете.

1 ден.
Полет София – Пекин.

2 ден.
Пристигане в Пекин и трансфер до хотела. Вечеря. Нощувка.

3 ден.
Закуска. Посещение на най-големия обществен площад в света „Тянънмън” и на „Забранения град” с Императорския дворец – един от най-добрите образци на класическата китайска архитектура. Обяд. Следобед разглеждане на „Небесния храм” – символа на града и вечерта посещение на представление на т.нар. Пекинска опера. Вечеря. Нощувка.

4 ден.
Закуска. Екскурзия до Великата китайска стена при Мутяню (на 90 км североизточно от Пекин). Дълга над 6000 км, тя е едно от най-внушителните човешки творения. Обяд. Привечер връщане в Пекин. Вечеря – традиционният специалитет „Патица по пекински”. Нощувка.

5 ден.
Закускa. Обиколка с рикша на старинната част на града – Хутонг – типични за китайската архитектура жилищни сгради, където може да се запознаете с ежедневието на местните хора. Обяд. Посещение на Летния дворец до езерото Кунмин и великолепните императорски градини, които са един от най-добрите примери за китайското паркостроителство. Вечеря. Трансфер до гарата. Нощувка във влака.

6 ден.
Сутринта пристигане в Сиан. Закуска. Програма в старинния град - начална точка на „Пътя на коприната” и столица на Китай по време на управлението на 12 от императорските династии. Посещение на Кулата с камбанарията – един от символите на Сиан, висока 36 м - най-добре запазената постройка от този вид в Китай. Разглеждане на Голямата джамия (един от четирите главни ислямски храмове в Китай), намираща се в мюсулманския квартал на Сиан. Обяд. Посещение на световно известната „Теракотена армия” - огромна гробница, датираща още от преди новата ера. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

7 ден.
Закуска. Разглеждане на старата градска стена (най-добре запазеното защитно съоръжение от този тип в Китай) с възможност за разходка по нея с велосипед. Посещение на историческия музей на провинция Шаанси, разположен на площ от 70 000 м². Обяд. Трансфер до летището и полет Сиан-Шанхай. Пристигане в Шанхай. Вечеря. Нощувка.

8 ден.
Закуска. Турситическа програма в Шанхай - посещение на Музея за градско развитие, където може да научите интересни неща свързани с историята на големите градове на Изтока. Обяд. След обяд качване на телевизионната кула „Перлата на Ориента” (468 м) - най-високата в Азия и трета в света. От т.нар „космическа капсула” на височина 343 м се открива чудесна панорама към града. Разглеждане на музея за история на Шанхай и посещение на градината Юан в старинната част на града. Вечеря. Нощувка.

9 ден.
Закуска. Tрансфер до летището с високоскоростния влак Трансрапид (300 км/ч) и полет Шанхай-Хонг Конг. Трансфер и настаняване в хотел. След обяд обиколка на района Коулоон - храмът Уон Тай Син, градският парк на Коулоон и Нефритеният пазар. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

10 ден.
Закуска. Обиколка на о-в Хонг Конг - хълмът Виктория, откъдето се открива великолепна гледка към града и околностите му, Рипълс бей – най-хубавият плаж на Хонгконг, пристанището Абърдийн - все още там могат да се видят традиционните рибарски лодки, на които местните жители прекарват голяма част от живота си както е било преди векове. По желание разходка с корабче в района на пристанището (срещу допълнително заплащане). Обяд. Свободно време. Нощувка.

11 ден.
Закуска. Свободно време. Трансфер до летището и полет за България.

12 ден.
Пристигане в София.
Дати:


22.04.2013 г. -  2740 лв.
27.05.2013 г. -  2685 лв.

  Снимки от нашата галерия© 2005-2020 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 3.236.74.69 - us - us   _           
execution time : 0.21