2019-01-20 10:50
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за потребители
Екскурзия в чужбина
Индивидуално пътуване
Самолетни програми

Разходка в Рим - самолетна екскурзия с екскурзовод

Рейма Травел
Видяна:
64 пъти


Актуализирана на :
07-01-2019
16:31

Италия Италия
5 дни
730 лв.

всички оферти от агенция Рейма Травел
Сподели : Facebook
Програма Изпратете запитване за офертатаРАЗХОДКА ВЪВ ВЕЧНИЯ РИМ с екскурзоводско обслужване на български език

ВКЛЮЧЕН В ЦЕНАТА ТУР НА РИМ С ЕКСКУРЗОВОД НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!

ГАРАНТИРАНО ЗАМИНАВАНЕ И ИЗПЪЛЕНИЕ НА УСЛУГИТЕ ПО ПРОГРАМАТА ПРИ МИН. ДВАМА ЗАПИСАНИ ТУРИСТИ!

----- ----- ----- ----

ДАТИ:

ПРОГРАМАТА " РАЗХОДКА В РИМ"   СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА ЗА ДАТИ ПО ИЗБОР, СЪОБРАЗНО НАЛИЧНИТЕ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ!

Можете да се избере комбинация от дати съобразно следните полетни разписания (възможни са промени):

България Ер до 30.11.2018 г.
==>всяка седмица в ден сряда-неделя (4 нощувки)
=>излита от София - 07:40, каца в Рим, Фиумичино - 08:50 ч.;
=>излита от Рим, Фиумичино: 09:50, каца Рим, Фиумичино в 12:50 ч./или само в ден неделя, Алиталия: 15:20-18:15 ч.

----- ----- ----- ----

ЦЕНИ на човек:

Цена за резервации до 45 дни преди датата на отпътуване / Стандартна цена

- Цени ЯНУАРИ И ФЕВРУАРИ - заминаване в периода 03.01.-31.01.2019 г.  & 01.02.-28.02.2019
4 нощувки: 750 лв / 830 лв
5 нощувки: 810 лв/ 880 лв

- Цени МАРТ - заминаване в периода 10.03.-31.03.2019 г.
4 нощувки: 790 лв  / 870 лв
5 нощувки: 860 лв  / 930 лв

- Цени ЮНИ - заминаване в периода 01.06.-30.06.2019 г.
4 нощувки: 770 лв / 850 лв
5 нощувки: 830 лв / 880 лв

- Цени ЮЛИ И АВГУСТ - заминаване в периода 01.07.-31.07.2019 г. и 01.08.-31.08.2019 г
4 нощувки: 730 лв / 810 лв
5 нощувки: 790 лв / 860 лв

- Цени ОКТОМВРИ - заминаване в периода 01.10.-31.10.2019 г.
4 нощувки: 770 лв / 850 лв
5 нощувки: 830 лв / 880 лв

- Цени НОЕМВРИ - заминаване в периода 01.11.-30.11.2019 г.
4 нощувки: 750 лв / 830 лв
5 нощувки: 810 лв / 880 лв

Доплащане за единично настаняване: +374 лв за пакет 4 нощувки/ +415 лв за пакет 5 нощувки

Цената за основния пакет включва:
==>Самолетен билет София-Рим-София с директен полет на а/к България Ер с включен ръчен багаж до 10 кг и чекиран багаж до 23 кг или на а/к Уиз Ер с включен 1 бр. малък ръчен багаж и 1 бр. чекиран багаж до 10 кг*;
==>4 или 5 нощувки по избор със закуски в хотел 3* в Рим (Floridia, Lazio, Siracusa, Regio или подобен);
==>Туристическа програма с лицензиран местен екскурзовод на български език " Римските площади - Бароков Рим" *
==>Tрансфер летище-хотел-летище (посрещане на летището в Рим с указателна табела с име);
==>Медицинска застраховка с покритие 5 000 €

Цената не включва
задължителни доплащания:

Слушалки по време на пешеходния тур - 3 € на човек (заплащат се на място);
Градска такса: 4 € на човек на ден за хотели 3*; 6 € на човек на ден за хотели 4* (заплаща се лично от всеки турист на рецепция на хотела)
Разходи за градски транспорт: еднократни билети по 1, 50 € или дневна карта: 7 € (на място)

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ ПО ЖЕЛАНИЕ


Екскурзия " Ватикана, Ватиканските музеи със Сикстинската капела и базиликата Св. Петър" * с местен лицензиран екскурзовод на български език (с включена такса резервация, входна такса и екскурзоводско обслужване; ползва се градски транспорт)
- при записани от 2 до 7 туристи*: 99 лв за възрастен; 82 лв за европейски граждани под 18 г.;
- при мин. 8 записани туристи*: 90 лв за възрастен; 66 лв за европейски граждани под 18 г.
*на място се заплаща задължителна такса за ползване на слушалки: 3 € на човек
Туристическа програма " Античен Рим" с местен лицензиран екскурзовод на български език при минимум 4 записани туристи: 85 лв на турист* (Цената не включва входни такси; ползва се градски транспорт)
*на място се заплаща такса за ползване на слушалки - 3 € на човек
„Шедьоврите на галерия Боргезе“ - вариант по избор:
Посещение на галерия Боргезе с местен лицензиран екскурзовод на български език (включва входна такса, такса резервация, екскурзоводско обслужване; ползва се градски транспорт) при минимум 6 записани туристи: 85 лв за възрастен; 74 лв за европейски граждани 18-25 г.; 50 лв за европейски граждани под 18 г.; Продължителност: 2 часа.; На място се заплаща задължителна такса за ползване на слушалки - 1, 50 € на човек.
или
Самостоятелно посещение на галерия Боргезе с предплатен билет с фиксиран час за вход (включва входна такса, такса резервация): 35 лв за възрастен; 22 лв за европейски граждани 18-25 г.; 8 лв за европейски граждани под 18 г.; Тази услуга се предлага като алтернатива на екскурзията " Шедьоврите на галерия Боргезе" при по-малко заявили я туристи.
Билет за посещение на Колизеума и Римския форум с вкл. такса за издаване: 35 лв. на турист. Може да се ползва във всеки един от дните на престоя в Рим, в рамките на 2 последователни дни след първата валидация). Цената включва такса за издаване.
Доплащане за 1 брой чекиран багаж до 20 кг за полетите на Уиз Ер (макс. разрешени размери: 149x119x171 см): цена на запитване. Таксите за багаж се изчисляват от Уиз Ер според датата на пътуването (силен сезон - 19.05.-30.09.2018; слаб сезон). Таксата може да е различна и в зависимост от това дали багажът е заявен в момента на резервацията, на по-късен етап преди датата на заминаване или на летището. Моля, информирайте се своевременно.
Застраховка " Отмяна на пътуване" - препоръчителна (покрива неустойки по пътуването, в случай на невъзможност на туристите да го осъществят по възникнали здравословни причини)

!!!ВАЖНО!!! Всички допълнителни услуги са свързани с предварителни резервации и затова зтрябва да бъдат заявени, потвърдени и предплатени в България.

Ще останете очаровани от красотата на сградите, обляни вечер в приказна светлина, от усмивките и от сърдечното отношение на местните хора. И само тук докато пазарувате плодове, продавачът ще ви изпее ария от любимата си опера...

ПРОГРАМА

1-ви ден
Отпътуване с директен полет от летище София до летище Рим, Фиумичино. Трансфер до хотела. Настаняване. Свободно време.
Нощувка.

2-ри ден
Закуска.
Среща с екскурзовода, който по време на следващия тур ще даде основни ориентири за всичко най-важно в центъра на града, както и за начините за придвижване от хотела до основните забележителности и ще съдейства при закупуването на билети или карти за градски транспорт:
Туристическа програма с лицензиран екскурзовод на български език - " Римските площади - Бароков Рим" (включен в пакетната цена, може да се осъществи и в първия ден от програмата при избор на по-ранен полет) - разходка до най-известните площади на Рим - артистичния слънчев площад “Навона” с прословутия скулптурен шедьовър - фонтана на “Четирите реки” на Бернини; площад Ротонда и уникалната сграда на Пантеона - най-старата запазена сграда от времето на Римската империя; централната търговска улица Via del Corso; магнетичния фонтан “Треви” - шедьовър на бароковата архитектура; площад “Испания” с фонтана Barcacha, проектиран от Bernini, Испанските стълби, църквата „Санта Тринита дей Монти” с откриващата се от нея прекрасна гледка към целия град.
Екскурзия по желание (с доплащане): Туристическа програма с лицензиран екскурзовод на български език „Античен Рим” – Ще разгледаме Колизеума, този безспорен символ на Рим и ще разберем защо се издига точно на мястото, където го виждаме днес. Екскурзоводът ще ви разкрие любопитни факти за най-големия амфитеатър от античността и ще научите как е протичал един ден на арената; Разходката ще продължи покрай величествената арка на император Константин към Императорския форум и Колоната на Траян до националния паметник на Виктор Емануил – олтара на родината на площад Венеция;   ще изкачим стълбите на Микеланджело до Капитолийския хълм с базиликата " Санта Мария ин Арачели" , сградата на Римската община и Капитолийските музеи. Ще узнаете много интересни факти за живота на римляните, за техните нрави и с малко въображение руините ще оживеят пред вас и ще ви разкажат за един отдавна отминал, но все още изпълнен с очарование свят. С малко въображение ще се върнем назад  във времето и ще се опитаме да разгадаем как са живяли древните римляни и какво се е случвало по улиците на Рим. Античните руини ще оживеят и ще разкрият част от тайните на този удивителен град, който не престава да ни изумява и същевременно да ни напомня за оставеното от древноримската цивилизация наследство в областта на правната система, градоустройството, строителството на пътища, архитектурата, живописта и скулптурата.
По желание (с доплащане) - Самостоятелно посещение на Колизеума и Римския форум (с предварително издаден билет, който  осигурява бърз вход).
Нощувка.

3-ти ден
Закуска.
Екскурзия по желание (с доплащане): Екскурзия " Ватикана, Ватикански музеи и базиликата „Св. Петър“" с екскурзовод на български език - разглеждане на богатите колекции от безценни произведения на скулптурата и изобразителното изкуство - Сикстинската капела с неповторимите стенописи на Микеланджело, стаите на Рафаело и базиликата " Св. Петър" .
Нощувка.

4-ти ден (и 5-ти ден за програмите с 5 нощувки)
Закуска. Свободно време.
Екскурзия по желание (с доплащане): " Шедьоврите на галерия Боргезе"   - вариант по избор: тур с екскурзовод на български език или самостоятелно посещение с предварителна резервация с точно фиксиран час. (Галерия „Боргезе” е един от най-популярните музеи в Рим,   изграден в началото на XVII век от архитекта Фламинио Понцио по поръчка на Шипионе Боргезе – племенник на папа Паоло V и страстен колекционер на произведения на изкуствата. Днес в уникалната галерия има над 560 картини и скулптури от известни майстори като Леонардо да Винчи, Веронезе, Рафаело, Тициан, Рубенс и много други).
Нощувка.

Последен ден
Освобождаване на стаите.
Трансфер от хотела до летището за полет до София.

Възможни са размествания на туровете в дните от програмата с цел оптимизирането ?.

Ограничен брой места за всяка дата на заминаване!

===== ===== ===== ===== ===== ===== ===== ===== ===== ===== ===== ===== =

ПРИМЕРНИ ХОТЕЛИ:

Хотел FLORIDIA 3* е разположен край Термите на Диоклециан, в историческия център на Рим, в непосредствена близост до Термини. Има връзка с всички видове градски транспорт. За 10 минути пеша се стига до фонтана Треви. Разполага с ресторант за закуска и стаи със самостоятелна баня/WC, директен телефон, TV, климатик.

Хотел ARCHIMEDE 4* е разположен на 150 метра от спирка Термини, в историческия център на Рим. Базиликата Санта Мария Маджоре е на 10 минути пеша. Колизеумът и Испанските стълби също са лесно достъпни пеша или с метро на съответно на 2 и 3 спирки. Стаите разполагат с телевизор, малък хладилник, самостоятелна баня със сешоар. В общите части има безплатен Wi-Fi достъп.

===== ===== ===== ===== ===== ===== ===== ===== ===== ===== ===== ===== =

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Екскурзията се провежда при 2-ма записани туристи. Изпълнението на всички услуги по основния пакет е гарантирано!

Начин на плащане: депозит 50% при записване, доплащане – до 30 дни преди датата на отпътуване!

*Авиокомпанията, с която ще се осъществи пътуването, е в зависимост от избраните дати и полетно разписание; Превозвачът се вписва в договора за туристически пакет.
==>Самолетният билет София-Рим-София с авиокомпания България Ер включва 1 бр. ръчен багаж до 10 кг и 1 бр. чекиран багаж до 23 кг.
==>Самолетният билет София-Рим-София с авиокомпания Уиз Ер включва 1 бр. ръчен багаж (с размери 40x30x18cm) и 1 бр. чекиран багаж до 10 кг (с размери до 55х40х23 см); Допълнително може да се заяви чекиран багаж до 20 кг или до 32 кг

За пълна информация: https://reyma.bg/reyma-excursions/samoletni-ekskurzii/328-italiya/1703-razhodka-rim-ekskurziya-sas-samolet

  Снимки от нашата галерия


Бързо търсене:
топ оферта 675 лв.  Валенти 7
топ оферта 730 лв.  Рейма Травел
топ оферта 1155 лв.  Травелмания - Данитравел
топ оферта 179 €  Трип Адвайз
топ оферта 629 €  Джон Лий Травел
топ оферта 470 лв.  Ая Tравел
топ оферта 928 €  Рейна Тур

© 2005-2019 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 100.24.46.10 - us - us   _            
execution time : 0.26