2019-08-21 03:44
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за потребители
Екскурзия Гърция

ОСТРОВ ЗАКИНТОС – ЙОНИЙСКО МОРЕ


Видяна:
1657 пъти


Актуализирана на :
08-01-2015
13:09

Гърция
6 дни
480 лв.

всички оферти от агенция Деси-С-Бисери Турс
Сподели : Facebook
Програма Изпратете запитване за офертатаМИНИ ПОЧИВКИ - 2015                                    ОСТРОВ ЗАКИНТОС – ЙОНИЙСКО МОРЕ                                                1 МАЙ И 19 СЕПТЕМВРИ1 ДЕН: Отпътуване от Стадион Васил Левски София в 6:00 часа по маршрут: Кулата - СолунВерияКозаниЯнина. Спирка в главния град на Епир – Янина – един изключително красив планински град, разположен на езерото Памвотис / желаещите могат да се разходят до острова, намиращ се в него / и идеален пример за етническо разбирателство. Тук чудесно съжителстват християни, мюсулмани, евреи и други религии. Могат да се посетят известни джамии, църкви, синегоги, музеи. Отпътуване за Месологио. Настаняване в хотел Liberty 3*. Нощувка.2 ДЕН: Закуска. Ранно отпътуване за Килини / Пелопонес /. Преминава се през моста РИО – АНТИРИО – най-големият мост в света окачен на стоманени въжета, с дължина 2252 м. Ферибот в 10:00 ч. - Килини – Закинтос град – столицата на о-ва. Пристигане в града, свободно време за обяд и следва разглеждане на част от забележителностите му: за да се придобие по-добра представа за красотата му се започва от хълма Бохали от където се разкрива прекрасна панорама / в зависимост от големината на превозното средство и проходимостта на пътя /. Разглеждат се още площад Св. Марк и единствената католическа катедрала, музея на Дионисос Соломос – известен гръцки поет, роден на о-ва и едноименния площад пред него, Византийският музей, градската библиотека и храмът на Св. Дионисос – покровител на о-ва /отвън /. Настаняване в хотел Majestic SPA 4* в селището Лаганас – част от плажната ивица на Националния Морски парк на Засинтос и с най-добър нощен живот на острова. Вечеря.* По желание посещение на гръцка вечер с музика и програма. Нощувка.

3 ДЕН: Закуска. Свободен ден за плаж или по желание* разглеждане на част от о-ва и круиз до Сините пещери и Навагио. Сутринта отпътуване от хотела. Първата ни спирка ще бъде на един от плажовете на Националния морски парк на Закинтос, където пребивават защитения вид костенурки Caretta Caretta. Следващата ни спирка е в селището Махирадо – тук ще посетим църквата Агия Мавра от 14 век. Почивка за кафе в селището Ексо Хори и снимка пред най-старото маслиново дърво на о-ва – над 2000 г.. Пътят продължава до селището Св. Никола, от където групата се качва на малки лодки за круиз в северната и северозападна част на о-ва. Разглеждат се Сините пещери и известния в цял свят залив Навагио. Обратно в автобуса. На връщане в селището Калипадо ще посетим местна винария и ще направим дегустация на вино. Обратно в хотела. Вечеря. Нощувка.

4 ДЕН: Закуска. Свободен ден за плаж или по желание *екскурзия отново с лодка в южната част на о-в Закинтос. Това е специална лодка с „прозрачно дъно“, за да може да се видят / при добър късмет / известните котенурки. Разглеждат се също пещерите и залива Кери, о-в Марантониси и др. Обратно в хотела. Свободин следобяд. Вечеря. Нощувка.

5 ДЕН: : Закуска. Свободен ден за плаж или по желание* целодневен круиз до о-в Кефалоня – най големия от Йонийските о-ви. Посещение на пещерата Мелисани и разходка с лодка в езерото, манастирът Св. Герасим – покровител на острова, столицата Аргостоли / време за обяд / и др. Тръгването е сутринта в 8:00 ч. с автобус. От Св. Никола се взема ферибот до о-в Кефалоня / с. Песада / и връщането е късния следобяд. Обратно на Закинтос / в хотела около 20:30 ч./. Вечеря. Нощувка.

6 ДЕН: Ранна закуска. В 6:00 ч. се ззема се обратния ферибот до Килини и отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.                                                          ЦЕНА: 480.00 лв.Цена на човек, за пакет, в евро и лева
Цена
На човек в двойна стая
245.00 € / 480.00 лв. /
3-ти възрастен в двойна стая
218.00 € / 427.00 лв. /
1-во дете 0-11.99 г. с двама възрастни в стая
99.00 € / 194.00 лв. /
2-ро дете 0-11.99 г. с двама възрастни в стая
175.00 € / 343.00 лв. /
Единична стая
306.00 € / 599.00 лв. /
Забележка:
За туристите, които желаят да ползват собствен транспорт, от цената се приспадат 70.00 €. Стаите за ползване с личен транспорт са ограничени и подлежат на потвърждение. Туристи пътуващи самостоятелно не ползват застраховка.ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
♣ Транспорт с комфортен автобус;
♣ 1 нощувка със закуска по пътя в Месологио или околността в хотел 3*;
♣ 4 нощувки със закуски и вечери в хотел Majestic SPA 4*
♫ Местно производство алкохолни напитки, наливна бира, филтър кафе, сокове, чай – през целия ден;
♫ Посещение на град Янина;
♫ Туристическа обиколка на град Закинтос;
♫ Такса за моста РИО – АНТИРИО;
♫ Фериботни билети Килини – Закинтос – Килини;
♣ Медицинска застраховка с “Асистанс” и покритие от 5000 евро / лица до 5 год. и над 64 г. имат доплащане /;
♣ Пътни, входни и магистрални такси;
♣ Водач през цялото пътуване;
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
♫ Екскурзия – круиз до Сините пещери и залива Навагио – 25 €- възрастен и 20 € деца до 11.99 г.
♫ Разходка с лодка в южната част на о-в Закинтос – 15 €– възрастен и 10 € - деца до 11.99 г.
♫ Гръцка вечер с програма - 22 € възрастен и 12 € - деца до 11.99 г.
♫ Еднодневна екскурзия до о-в Кефалоня с включени фериботни билети: 40 €- възрастен и 25 € деца до 11.99 г. Цената не включва входа за Мелисани – 7 €.
За осъществяването на екскурзиите е необходим минимум от 20 пълноплащащи туриста. Заявяват се и се заплащат само на място и осъществяването им зависи само от капитана на кораба – подходящи метерологични условия!!!
МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ: 40 човека
СРОК ЗА УВЕДОМЛЕНИЕ при недостигнат минимален брой туристи: 5 дни преди датата на отпътуване.
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ: Валиден документ за самоличност - лична карта или задграничен паспорт. За деца под 18 години, пътуващи с един родител или без родители – Нотариално заверена декларация, че родителите са съгласни детето да пътува извън България – оригинал + 1 копие + паспорт на детето. За Република Гърция няма визови, санитарни и медицински изисквания.
НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: депозит – 30% от пакетната цена; доплащане – 10 дни преди датата на отпътуване /ако се ползват цени ранни записвания – се вземат предвид условията на плащане по тях /.
Туроператорът е сключила застраховка “Отговорност на Туроператора” със ЗД Евроинс АД, гр. София, Застрахователна полица № 03700100000295. Лица до 5 год. и над 64 год. имат доплащане за мед. застраховка за целия престой в размер на 6.00 лв.
ЦЕНИТЕ СА В ЕВРО И ЛЕВА ПРИ КУРС 1.96 лв. / 1 евро. При промяна на курса, сумата се прекалкулира, независимо от това кога е направена резервацията.
Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Гърция поради: забрана за напускане на страната, невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини !
ЗАБЕЛЕЖКА: Туроператорът си запазва правото за промяна на дните на обявените допълнителни екскурзии, в зависимост от предлагането на гръцките колеги. Организаторът си запазва правото за промяна в цената на екскурзията до 5 дни преди датата на отпътуване, в случай на драстично повишаване на горивото.
Информация относно самото пътуване: Началната и крайната спирка са фиксирани предварително в програмата и договора и допълнителни спирки на територията на гр. София не се правят. Настаняването в автобуса става по време на записване. Спирките по време на самото пътуване са предварително регламентирани / при необходимост разбира се спира, но слизат само нуждаещите се /. Спирането на супермаркети не влиза в нашите програми / освен ако не е пътуване с цел пазаруване /.

ДАТИ НА ОТПЪТУВАНЕ: 1 МАЙ И 19 СЕПТЕМВРИ
Дати:


1 МАЙ И 19 СЕПТЕМВРИ

  Снимки от нашата галерия


Бързо търсене:
топ оферта 389 лв.  Валенти 7
топ оферта 229 €  Трип Адвайз
топ оферта 629 €  Джон Лий Травел

© 2005-2019 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 34.204.169.76 - us - us   _            
execution time : 0.30