2019-04-21 11:47
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за потребители
Ранни записвания 2019
Екскурзия в чужбина
Самолетни програми

КРАЛСКАТА ПРИКАЗКА БЕЛГИЯ И ХОЛАНДИЯ

Eвро Топ Тур
Видяна:
902 пъти


Актуализирана на :
27-03-2017
11:45

Белгия Белгия
6 дни
1380 лв.
Белгия снимки 2 Белгия снимки 3 Белгия снимки 4 Белгия снимки 5 Белгия снимки 6 Белгия снимки 7 Белгия снимки 8 Белгия снимки 9 Белгия снимки 10

всички оферти от агенция Eвро Топ Тур
Сподели : Facebook
Програма Изпратете запитване за офертатаМаршрут:  БрюкселГентБрюж - АнтверпенРотердам – Делфт – Хага - Амстердам
ПРОГРАМА:
1 ден  София - Брюксел
    Отпътуване от летище София за Брюксел. Трансфер и настаняване в хотел 3***. Нощувка.
2 ден Брюксел
    След закуска - свободно време в столицата Брюксел, която е и сърцето на Европейския съюз и НАТО. В Брюксел се намират официалните седалища на Европейската комисия, Съвета на Европейския съюз и второто седалище на Европейския парламент. Град, в който царства аромата на шоколад и горещи вафли.
    Нашата програма ще започне с фото пауза  пред Кралския дворец, който е работната резиденция на Негово величество крал Филип. Спираме за посещение  на Катедралата „Свети Михаил“.  Програмата ни продължава с пешеходна разходка на центъра на града: Гран Плас – централният площад с елегантната сграда на Кметството и сградите на гилдиите, статуята на Манекена Пис. Свободно време или възможност за посещение на Кралския музей на изящните изкуства .
    Настаняване в хотел 3*** в Брюксел. Нощувка.
3 ден Гент – Брюж
    След закуска имате възможност да останете в Брюксел или да се включите в нашата еднодневна екскурзия до Гент и Брюж.
    Първа спирка ще бъде град Брюж, който е административен център на Западна Фландрия и част от списъка на ЮНЕСКО за световно и културно наследство. Пешеходната ни обиколка ще започне с пресичането на един от средновековните защитни валове на града. Средновековните улици ще ни отведат до двата централни площада Бург и Марк. Ще посетим Катедралата Светия Спасител и параклиса на Христовата кръв. Ще имате възможност да опитате местната бира, да опитате местния шоколад и да си купите от местните ароматни лавандули. Свободно време или възможност за разходка с лодка по каналите на града. Едно наистина живописно изживяване, което не трябва да се пропуска.
    Втората спирка по нашия път ще бъде  Гент - един от средновековни градове, главен център на Източна Фландрия. Лимбург е късата уличка в центъра на града, върху която са наредени безценни средновековни паметници, между които замъкът на Жерар Дявола и Катедралата, в която е изложено произведението – шедьовър, върхът в творчеството на Ван Ейк – „Поклонение пред Мистичния агнец”.
    Отпътуване за Брюксел. По пътя спирка за фото пауза край Атомиумът, модел на атома построен за ЕКСПО в града, който вече е станал символ на белгийската столица.
    Нощувка в същия хотел в  Брюксел.
4 ден  Антверпен – Ротердам – Делфт - Хага
    След закуска  първа спирка ще бъде Антверпен. Неговата история започва от малко гало-римско селище, но през Средновековието ще се оформи като важен център в херцогство Брабант. Ще направим фото пауза край замъка Стен, издигнат между 1200 и 1225 година. Той се счита за най-старата сграда в този белгийски град. По това време дворецът е известен просто като замъка Антверпен. След един основен ремонт и разширяване на средновековната крепост през 1520 година по време на управлението на Карл V, тя започва да се нарича Хет Стен, което в буквален превод означава „Скалата”. Ще видим Кметството и ще посетим Катедралата, известна с творбите на Рубенс.
    Отправяме се за Кралство Нидерландия, наричано по-често Холандия. Нидерландия е също конституционна монархия, управлявана от Негово величество крал Вилем Александър.
    След кратко пътуване пристигаме в Ротердам. Автобусната  ни програма включва: мостът Еразъм, Евромачтата, пристанището. Пешеходно ще се разходим от Кметството до кубичните къщи /без свободно време/.
    С кратък автобусен преход ще пристигнем в Делфт  и ще се разходим из старата част. Често рисуван от фламандските живописци това градче е успяло да съхрани традицията на бяло синия порцелан, с който той става световно известен през XVIII век. Именно тук в Старата църква е погребан и художника Вермеер. 
    Нашата обиколка ще продължи с разходка в холандската столица Хага. Ще направим фото пауза край Международния съд и край Хофвийвер, където се намира комплекса Биненхоф. В него се помещават двете камери на Нидерландския парламент, Министерството на общите въпроси и министър-председателя на страната. Изграден е през 13 век в готически стил и функционирал като резиденция на графовете на Холандия
    Настаняване в хотел 3*** в Хага/Амстердам. Нощувка.
5 ден Амстердам
    След закуска отпътуваме за Амстердам - градът на диамантите или " Северната Венеция" с 460 моста, прорязан от десетки канали.
    Туристическата ни  обиколка е разделена на две части. Пешеходен тур в центъра: Кралският дворец , площад Дам, Новата Катедрала, Пазарът на цветята, Кварталът на червените фенери. По желание разходка с корабче по каналите на града. Свободно време.
    С автобуса се отправяме към музеите  на Рембранд, Райксмузеум и Музея на Ван Гог.  Предварителна заявка за резервация. Свободно време за посещение на музеите.
    Нощувка в същия хотел в Хага/Амстердам.
6 ден  Амстердам – София
    След закуска, трансфер до летище Амстердам за полет до София.

Цена за ранни записвания до 31.03.2017: 1380лв., настаняване в стая с две легла
Цена след 01.04.2017: 1498лв., настаняване в стая с две легла

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
самолетен билет София – Брюксел, Амстердам – София /цената подлежи на препотвърждение при издаване на самолетния билет/ ;
транспорт с комфортен автобус***;
всички трансфери, пътни, транспортни такси и паркинги по маршрута;
5 нощувки със закуски в хотели 3 *** - 3 в Брюксел, 2 в Хага/Амстердам;
туристически обиколки съгласно програмата;
екскурзоводско обслужване;
Медицинска застраховка;

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
доплащане за настаняване в единична стая: 200лв.;
Доплащане за екскурзия Гент и Брюж – 25 евро;
лични разходи;
застраховка за лица над 65 години по таблицата на Застрахователната компания!
Необходими документи за пътуване:
лична карта или Международен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на връщане

Условия за записване:
Подписване на договор за организирано пътуване;
50 % капаро при резервация, доплащане 30 дни преди датата на заминаване;

Начин на плащане:
в брой в лева или в евро, с кредитна карта или по банков път:
      " ЕВРО ТОП ТУР" ЕООД,
      УНИКРЕДИТ БУЛБАНК, гр. Пловдив,
      IBAN: BG87 UNCR 7000 1521 2617 26    BIC: UNCRBGSF

Забележка:
Офертата важи при минимум 35 туристи по автобусна програма;
Срок за уведомление за несъбран минимум – 7 дни, преди заминаване;
Агенцията си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата и да коригира цените: при група, по-малка от обявената, съобразно броя на плащащите; при промяна в стойността на транспортните разходи, в това число на горивото; при промяна на обменния валутен курс, относим към договора с повече от 5% в периода между сключването му и датата на отпътуване;
Туроператора предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др.
За повече информация виж тук
Дати:


19.08.2017 -  24.08.2017 г.

  Снимки от нашата галерия


Бързо търсене:
топ оферта 139 лв.  Дениз Травел
топ оферта 229 €  Трип Адвайз
топ оферта 629 €  Джон Лий Травел

© 2005-2019 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 34.228.38.35 - us - us   _            
execution time : 0.34