2019-08-21 04:13
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за потребители
Ранни записвания 2019
Екскурзия в чужбина
Екскурзия с автобус

Екскурзия до БЕНЕЛЮКС - Белгия, Холандия, Люксембург

Оданс Травел
Видяна:
1111 пъти


Актуализирана на :
05-04-2016
15:10

Белгия Белгия
11 дни
1087 лв.
Белгия снимки 2 Белгия снимки 3 Белгия снимки 4

всички оферти от агенция Оданс Травел
Сподели : Facebook
Програма Изпратете запитване за офертатаЕкскурзия Бенелюкс - Белгия, Холандия и Люксембург

Будапеща, Регенсбург, Люксембург, Брюксел, Гент, Брюж, Антверпен, Ротердам, Хага, Амстердам, Утрехт, Нюрнберг, Пилзен, Прага, Будапеща

1 ДЕН / София – Будапеща
  Тръгване от София за Унгария в 08.00 ч. от Национален стадион „Васил Левски” и в 08.30 ч. от автогара „Сердика”(само с предварителна заявка). Транзитно преминаване през Сърбия.
  Пристигане в Будапеща вечерта. Настаняване в хотел. Нощувка.

2 ДЕН / Регенсбург
  Закуска. Отпътуване за Бавария.
Пристигане в Регенсбург, разположен на р.Дунав, известен като град на църквите. Впечатление правят Катедралата Св.Петър, изградена от рядък зелен варовик, Старото Кметство, Римската стена, благородническите къщи в италиански стил - Златната кула и Кулата Баумбург. Настаняване в хотел в района на Регенсбург. Нощувка.

3 ДЕН / Люксембург
  Закуска. Отпътуване за Люксембург.
Туристическа програма в столицата на Великото херцогство - Катедралата Нотр Дам, Кметството, площад Гийом, паметника на Великата Херцогиня Шарлота, Дворецът на Великия Херцог, площада на Армията. При възможност и по желание посещение на казематите - мрежа от подземни проходи, прокопани в скалата Бок, на която е бил построен първия замък на графовете на Люксембург. Настаняване в хотел в района на Люксембург. Нощувка.

4 ДЕН / Брюксел
  Закуска. Отпътуване за Белгия.
Пристигане в Брюксел - „столицата на Европа“. Разглеждане на града: катедралата „Свети Михаил и Гундулата“, Гран Плас – централният площад с елегантната сграда на кметството, статуята на Манекен Пис, Кралският дворец, Двореца на академията, Двореца на нацията, Съдебната палата.
По желание посещение на Кралския музей на изящните изкуства и на Музея на пивоварите. Свободно време или по желание посещение на Мини Европа (20 евро с включена входна такса).
Настаняване в хотел в района на Брюксел. Нощувка.

5 ДЕН / Гент – Брюж
  Закуска. Свободно време в Брюксел или по желание еднодневна екскурзия до Гент и Брюж / 20 евро/.
Първа спирка в Гент - един от най–изтънчените средновековни градове, главен център на Източна Фламандия. Лимбург е късата уличка в центъра на града, върху която са наредени безценни средновековни паметници, между които Двореца на Жерар Дявола и Катедралата “Свети Бааф“, в която е изложено произведението – шедьовър, върхът в творчеството на Ван Ейк – „Поклонение пред Мистичния агнец”.
Продължаване за романтичния Брюж (UNESCO) - главен административен център на Западна Фландрия, очарователен средновековен град, който се простира по дължината на безброй канали. Посещение на красивите площади Маркт и Бур и накрая обиколка на каналите, между които и Грьоне – Рей, едно от най–пленителните и известни кътчета на града.
Вечерта връщане в хотела. Нощувка.

6 ДЕН / Антверпен – Ротердам - Хага
  Закуска. Отпътуване за Холандия през Антверпен с кратък престой за посещение на Катедралата, известна с творбите на Рубенс.
Пристигане в Ротердам. Туристическа програма – кулата „Евромаст”, от където ще видите най-голямото европейско пристанище, мостът „Еразъм“.
Настаняване в хотел в района на Хага / Амстердам. Нощувка.

7 ДЕН / Амстердам
  Закуска. Tуристическа програма в Амстердам - градът на диамантите или " Северната Венеция" с 460 моста, прорязан от десетки канали.
Туристическа програма: Кралският дворец (отвън), площад Дам, Новата Катедрала, Пазарът на цветята, Кварталът на червените фенери. По желание разходка с корабче по каналите и посещение на Музея на Ван Гог, Музея на Рембранд и Райксмузеум.
Връщане в хотела. Нощувка.

8 ДЕН / Амстердам – Утрехт – Нюрнберг
  Закуска. Отпътуване за Нюрнберг.
Кратко посещение на Утрехт. През 1597 г. се подписва утрехската уния срещу испанското управление. Този съюз между седемте провинции на „Ниските земи“ се счита за начало на Холандската република, първата буржоазна страна в света.Продължаване за Нюрнберг.
Вечерна разходка из центъра на Нюрнберг – стария град – къщата на Дюрер, църквата “Св.Себалд”, площада на пазара с фонтана Шьонен Брунен (Красивия фонтан),   църквата “Св.Богородица”, крепостта.
Настаняване в хотел в района на Нюрнберг. Нощувка.

9 ДЕН / Нюрнберг - Пилзен - Прага
  Закуска. Отпътуване за Прага с кратка спирка в Пилзен - един от големите градове на Чехия и столица на пивоварната индустрия.
По желание посещение на пивоварната, където ще наблюдавате производството и ще дегустирате пиво.
Продължаваме за Прага. Следобед - по желание разходка с корабче по река Вълтава и посещение на чешка бирария.
Настаняване в хотел в Прага. Нощувка

10 ДЕН / Прага - Будапеща
  Закускa.
Tуристическа програма: Старе место със Староместки намести – сърцето на стария град, сградата на Кметството с внушителната кула и астрономическия часовник „Орлой“, привличащ с появата на апостолите на всеки час, улица Селетна, Карлов мост  – един от символите на Прага, свързващ историческите квартали Старе место и Мала страна с Малострански намести,   Старият Кралски Дворец, Катедралата " Свети Вит" с кулата и параклиса, посветен на Свети Вацлав – светеца - патрон на Прага, Златната уличка - “Магическия град”.
Свободно време.
В късния следобед отпътуване за Будапеща. Пристигане вечерта. Настаняване в хотел в Будапеща. Нощувка.

11 ДЕН / Будапеща - София
  Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
    10 нощувки със закуски – по една в района на Регенсбург, района на Люксембург, района на Нюрнберг, в Прага и по две в района на Амстердам/ Хага, района на Брюксел и Будапеща;
    Екскурзовод на български език;
    Транспорт с комфортен автобус.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
    Настаняване в единична стая – 210 евро;
    Медицинска застраховка към „Булстрад Живот“ за 11 дена с покритие 5000 евро за лица на възраст до 65г. – 10 лв; от 65г. до 70г. – 15 лв; от 70г. до 75г. – 20 лв; от 75г. до 80г. – 30 лв;
    Разходка с корабче в Амстердам, Брюж и Прага;
    Еднодневна екскурзия до Гент и Брюж при минимум 25 туристи - 20 евро;
    Посещение на " Мини Европа" при минимум 25 туристи – 20 евро;
    Входна такса за пивоварната в Пилзен;
    Входни такси за посещаваните туристически обекти;
    По желание застраховка " Отмяна на пътуване" .
Дати:


07.07.'16 г.
18.08.'16 г.

  Снимки от нашата галерия


Бързо търсене:
топ оферта 389 лв.  Валенти 7
топ оферта 229 €  Трип Адвайз
топ оферта 629 €  Джон Лий Травел

© 2005-2019 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 34.204.169.76 - us - us   _            
execution time : 0.31