2019-12-11 07:02
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за потребители
Нова година 2020
Екскурзия в чужбина
Ранни записвания

Нова Година Белград - транспорт, закуски, вечери, напит

Географски свят
Видяна:
224 пъти


Актуализирана на :
19-11-2019
15:12

Сърбия
4 дни
419 лв.

всички оферти от агенция Географски свят
Сподели : Facebook
Програма Изпратете запитване за офертатаНова Година в Белград
4 дни/ 3 нощувки/ 3 закуски/ 2 вечери/ 1 Новогодишна вечеря/ туристическа програма в Белград
ДАТИ: 29.12.2019г - 01.01.2020г и 30.12.2019г - 02.01.2020г

Програма и условия за дати на пътуване 29.12.2019г - 01.01.2020г
Цена: 419 лв
ОТСТЪПКА - 50 лв от пакетната цена за туристи със собствен транспорт

Цената е на човек в двойна стая и включва:
транспорт с автобус от София, 3 нощувки със закуски в хотел в Белград , 2 вечери в ресторанта на хотела, 1 Новогодишна вечеря с включени алкохолни, безалкохолни напитки местно производство и жива музика, водач от агенцията, туристическа програма в Белград, посещение на Ниш, медицинска застраховка с покритие 5000 евро.

Хотели по програмата:
ХОТЕЛ SRBIJA 3*  - 419 лв. Отстъпка за трети възрастен - 25 лв.
KOVILOVO RESORT HOTEL PRESIDENT 4* - 447 лв. Отстъпка за дете до 12г с двама възрастни и ползване на редовно легло - 50 лв, без ползване на легло - 135 лв.

1 ден – София – Ниш - Белград
Отпътуване от София в 09.00 ч. от пл. “Ал. Невски” по маршрут: София – Ниш - Белград. Попътна спирка в Ниш, разположен на р.Нишава и на чийто десен бряг се намира известната Нишка крепост. Основан от римляните древният град Наисус, остава в историята като родното място на Константин Велики. Разходка из главния площад Освобожденя. Пристигане в столицата на Сърбия. Настаняване в хотел SRBIJA – 3*** (hotelsrbija.com/... или KOVILOVO RESORT HOTEL PRESIDENT – 4**** (kovilovoresort.rs/... – по избор. Вечеря на шведска маса в ресторанта на хотела. Нощувка.
2 ден – Белград
Закуска. Панорамна и пешеходна обиколка на Белград, градът разположен на двете реки – Сава и Дунав, включваща модерния център – Нови Београд, историческия център със Скупщината, намираща се на площад Теразие, търговския център с площада на Републиката, Студентски площад. Разходката продължава из живописния парк Топчидерско бърдо, Крепостта Калемегдан – най- старото и забележително място в града, площад Освобождение, площад Славия, площад Николу Рашица и посещение на храмът Св. Сава. Свободно време в центъра на Белград, където ще имате възможност да почуствате новогодишното настроение и еуфорията на местните хора, както и за опитате традиционен десерт в известното кафене „Руски цар”. Връщане в хотела. Вечеря на шведска маса в ресторанта на хотела. Нощувка.
3 ден – Белград – Топола - Белград
Закуска. Полудневна екскурзия по желание и срещу допълнително заплащане, която ще ви отведе до Топола – едно от съкровищата на старите владетели, град в сърцето на район Шумадия, неизменно свързан с династията Караджорджевич. Бившата лятна резиденция на Караджорджевич е превърната в музей, в която са изложени негови лични вещи и оръжия. За славното минало на града напомнят църквата Св. Богородица, скромна отвън, но отвътре с пищен иконостас и внушителна статуя на Караджорджевич. Разположен високо над Топола на връх Oпленач, се намира семейният мавзолей на Караджорджевич и църквата Св. Георги, като комплексът е една от най - историческите забележителности в тази част на Шумадия. Църквата е с пет впечатлителни купола и е облицована отвън с бял мрамор. Богатият интериор зашеметява със стенописи и мозайки от 6-те сръбски манастира. Притежава 725 композиции и 1500 фигури от 40 милионен мозаечен фаянс в 15 000 нюанса. Тук ще намерите гробниците на Караджорджевич и Петър Първи I (1903-1921 г.) в централната част на църквата, като Крал Петър I проектира църквата, което отнема години докато се построи. В криптата на църквата се намират гробове на 22 члена на кралското семейство. Княз Александър и крал Александър I, са също погребани тук. Този регион е синоним на добро грозде и хубаво вино. Според историческите данни, лозята тук произвеждат такава изобилна реколта по времето на принц Милош, че не е имало достатъчно място за съхранение на гроздето. Днес, гроздето и виното са символи на всяко село в региона. Най – известната изба е Кралската, на чиито два подземни етажа са разположени 99 бъчви при постоянна температура от 8°C, като всяка съдържа по 4 000 л вино. По желание дегустация, която не е включена в цената на допълнителната екскурзия (~7 EUR). Връщане в хотела. Подготовка за Празничната нощ. Празнична Новогодишната вечеря в ресторанта на хотела с богато меню, с включено неограничено количество алкохолни и безалкохолни напитки, жива музика. Нощувка.                                       
                                                     
ЧЕСТИТА НОВА 2020 ГОДИНА!!!
3 ден – Белград - София
Късна закуска. Отпътуване за България в 12.00 ч. Пристигане в София вечерта около 21.00 ч.

Програма и условия за дати на пътуване 30.12.2019г - 02.01.2020г
Цена: от 455.00лв
ОТСТЪПКА - 30 лв от пакетната цена за туристи със собствен транспорт
Възможност за отпътуване от В.Търново с доплащане 35 лв при минимум 15 желаещи

Цената е на човек в двойна стая и включва:
транспорт с автобус от София, 3 нощувки със закуски в хотел N 3* в Белград , 2 празнични вечери в ресторанта на хотела с музика на живо, 1 Новогодишна вечеря с включени алкохолни, безалкохолни напитки местно производство и жива музика, водач от агенцията, туристическа програма в Белград, медицинска застраховка с покритие 5000 евро за лица до 64г.

Цената не включва:
доплащане по желание за тръгване от В.Търново 35 лв / осъществява се при минимум 15 желаещи/
входни такси за туристическите забележителности
екскурзия до Нови Сад – 15 евро (организира се при група минимум от 35 души, заплаща се на място)
доплащане към медицинската застраховка за хора от 65 до 70г. - 3 лева; от 71 до 75г. – 5 лева; от 76 до 85г. – 9 лева.

Други хотели по програмата:

ХОТЕЛ MAJESTIC 4*
Цена: 519 лв
ОТСТЪПКА - 30 лв от пакетната цена за туристи със собствен транспорт
Цената е на човек в двойна стая и включва: транспорт с автобус, 3 нощувки със закуски, 1 Новогодишна вечеря на сервиране, с включени местни алкохолни напитки (наливни вино и ракия) без лимит и жива музика в ресторанта на хотел Majestic 4*, водач от агенцията, туристическа програма в Белград, медицинска застраховка с покритие 5000 евро за лица до 64г.         

LIFE DESIGN 4*
Цена: 550 лв
ОТСТЪПКА - 30 лв от пакетната цена за туристи със собствен транспорт
Цената е на човек в двойна стая и включва: транспорт с автобус, 3 нощувки със закуски, 1 вечеря в ресторанта на хотела и 1 празнична новогодишна вечеря в ресторанта на хотел MAJESTIC 4* на 31.12.2019 с музика на живо, богато меню и включена консумация на местни алкохолни напитки (наливни вино и ракия), водач от агенцията, туристическа програма в Белград, медицинска застраховка с покритие 5000 евро за лица до 64г.     

   
Програма
1 ДЕН – 30.12 /СОФИЯ – БЕЛГРАД/
Отпътуване от София от паркинга пред стадион “Васил Левски” в 08.00ч. Пътуване по маршрут: София – Калотина – Белград. Пристигане в Белград в късния след обяд. Настаняване в хотела. Свободно време. Празнична вечеря в ресторанта на хотела с музика на живо за настанените в хотел N 3*. (Не е включена консумация на местни напитки. Заплащат се допълнително). Вечеря за настанените в хотел LIFE DESIGN 4*. Нощувка.

2 ДЕН – 31.12 / БЕЛГРАД /
Закуска. Панорамна автобусна обиколка на Белград с местен екскурзовод: преминаване в Нови Белград през Бранков мост над река Сава, Нови Белград, хълма Дедине – най-елитния квартал в Белград, Къщата на Цветята, където е гроба на някогашния председател на СФРЮ – Йосиф Брос Тито и неговата съпруга Йованка. Посещение на най-големият православен храм на Балканите – „Свети Сава”. Изграждането на храма все още не е завършено, началото му започва през 1894г. В близост до храма се намират Народната библиотека на Сърбия, малката църква „Свети Сава” и паметника на Карагеорги Петрович-Караджордже, сръбски вожд и основоположник на династията на Караджорджевичите. Продължаване на панорамната обиколка: бул. Освобождение, бул. Крал Милан, площад Славия, площад Теразийе. Посещение на крепостта Калемегдан, разположена на висока скала на десния бряг на река Сава при вливането и в река Дунав. Днес на нейната територия се намират Военният музей, Обсерваторията, Зоологическата градина, парк с алеи за разходка, комплекс за спорт и развлечения. Свободно време за самостоятелна разходка и пазар в сърцето на Стари Белград: площада на Републиката, паметникът на Княз Михайло, пешеходната улица Княз Михайло – най-известната улица в Белград и едно от най-важните градски пространства, търговска зона и седалище на държавните институции. Подготовка за празничната вечер.
ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ В РЕСТОРАНТА С МУЗИКА НА ЖИВО И ВКЛЮЧЕНА КОНСУМАЦИЯ НА МЕСТНИ НАПИТКИ.
Нощувка.

3 ДЕН – 01.01 /БЕЛГРАД – НОВИ САД*/
Закуска. Свободно време в Белград или по желание екскурзия до Нови Сад (с допълнително заплащане).
Нови Сад - столица на областта Войводина и втори по големина град в Сърбия. Посещение на крепостта Петроварадин – най-атрактивния паметник на културата и историята на града. Необичайната си извисеност над нивото на Дунав, Петроварадин дължи на високата скала, която се издига над реката. С четири етажа под земята, 16, 5 километра подземни галерии, сводове и куполи, около 12 000 бойници и 13 порти, крепостта е наречена Гибралтар на Дунав. Пешеходна разходка в центъра на Нови Сад – площада на Свободата, Римокатолическата катедрала, Сградата на Общината. Свободно време с възможност за обяд. Връщане в хотела в Белград. Свободно време.
Празнична вечеря в ресторанта на хотела с музика на живо за настанените в хотел N 3*. (Не е включена консумация на местни напитки. Заплащат се допълнително).
Нощувка.

4 ДЕН – 02.01 /БЕЛГРАД – СОФИЯ/
Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София след обяд.

Други:
Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туристи.
Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди началната дата.
Необходими документи: лична карта; няма визови, санитарни и медицински изисквания. Екскурзията е подходяща за лица с намалена или ограничена подвижност!
Начин на плащане: депозит - 100 лв, доплащане - до 30 дни преди отпътуване.


ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ ГЕОГРАФСКИ СВЯТ
гр. Габрово, ул Орловска 83 - блок Дунав 2
тел. 066/80 79 78, 0896/79 88 09
член на БАТА, член на IATA
официален представител на DerTour за България
www.geosviat.alle.bg
Дати:


29.12.2019г и 30.12.2019г

  Снимки от нашата галерия


Бързо търсене:
топ оферта 419 лв.  Географски свят
топ оферта 355 лв.  Бенитур
топ оферта 229 €  Трип Адвайз
топ оферта 629 €  Джон Лий Травел

© 2005-2019 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 3.95.131.208 - us - us   _            
execution time : 0.18