2019-08-23 16:39
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за потребители
Нова година 2019
Автобусни програми
Екскурзия Румъния

НОВА ГОДИНА В МИСТИЧНА РУМЪНИЯ - БУКУРЕЩ

Валенти 7
Видяна:
121 пъти


Актуализирана на :
05-07-2019
13:09

Румъния Румъния
4 дни
279 лв.
Румъния снимки 2 Румъния снимки 3 Румъния снимки 4 Румъния снимки 5 Румъния снимки 6 Румъния снимки 7 Румъния снимки 8 Румъния снимки 9 Румъния снимки 10 Румъния снимки 11

всички оферти от агенция Валенти 7
Сподели : Facebook
Програма Изпратете запитване за офертатаНОВА ГОДИНА В МИСТИЧНА РУМЪНИЯ!
БУКУРЕЩ - МАЛКИЯ ПАРИЖ!
4 дни / 3 нощувки
29.12.2019 – 01.01.2020 г.

ДА ОТПРАЗНУВАМЕ ЗАЕДНО НОВАТА 2020 ГОДИНА!
ДА РАЗГЛЕДАМЕ ПОТАЙНОСТИТЕ НА РУМЪНСКАТА СТОЛИЦА, ГОСТОПРИЕМНА, С МНОГО ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ, И СВЕТЛИНИ! ОЧАКВАТ ВИ КРАСИВИ ПЕЙЗАЖИ НА КАРПАТИТЕ И МИСТИЧНИ ЛЕГЕНДИ ОТ ТРАНСИЛВАНИЯ!
БОНУС - ЦЕЛОДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ ДО ГРАД ПЛОЕЩ, ВКЛЮЧЕНА В ЦЕНАТА!

ПРОГРАМА:

1-ви ден /29.12.2019/
Отпътуване от София в 07.00 ч. от пл. „ Александър  Невски „ през Русе и Дунав мост. Пристигане в Букурещ след обяд. Настаняване в хотела. Панорамна обиколка на града с разглеждане на: Площада на Революцията, Площада на победата, Националната Военна Академия , Парламента (отвън), Националната банка, Триумфалната арка и др. Свободно  време  или  по желание, при подходящо време,   посещение  на  Музея  на Румънското село – разположен на 30 акра около езерото Херастрау в едноименния парк , събрал  в  себе си над 50 къщи от различни райони на Румъния, църкви, мелници и др. Свободно време за вечеря в живописната стара част на града. ПО ЖЕЛАНИЕ - ВЕЧЕРЯ В ЕМБЛЕМАТИЧНИЯ РЕСТОРАНТ „КАРУ КУ БЕРЕ“ в старинната част на столицата до историческата уличка " Липскани" . Едно от местата, където можете да почувствате духа на Букурещ! Това е най-стария ресторант в Букурещ, съществуващ от 1879 година! Нощувка.

2-ри ден /30.12.2019/
Закуска. Свободен ден за самостоятелна разходка в Букурещ или *Екскурзия по желание и срещу допълнително заплащане - пътуване  за  Синая - перлата на Карпатите. Посещение  на  Кралския  дворец  в Пелеш – в стил на немския Ренесанс от Първия румънски  крал Карол Хоенцолерн. Дворецът е един от най-красивите и първият  който е  бил  електрифициран  в  Европа, със  собствена  електроцентрала, система  за  пречистване на въздуха, централно отопление и вътрешен асансьор. Свободно  време  за  разходка  до  манастира  от  ХVI век “Свети  Михаил  Кантакузин“. Ще посетим и гр. Брашов, който е бил немска колония и до ден днешен се рекламира с немското си име Кронщад. Наброява около 280 хиляди души и е 8-ми по големина в Румъния. Брашов е разположен в Трансилвания, между Южните и Източните Карпати. Ежегодно в града се провежда фестивала Златен елен. А съвсем близо до мястото е и най-известният румънски зимен ски курорт – Пойана Брашов. В Брашов е издаден „Рибният буквар“ на Петър Берон. Сред главните забележителности с интересна история е Черната църква. Тя е най-голямата готическа църква, строена близо сто години от 1385 г. Името й идва след един пожар през 1689г., когато покривът и е унищожен от пламъци и цялата й каменна част е почернена от сажди. Изключително ценни и красиви са каменните и скулптури, украсяващи петте портала на катедралата. Духовните паметници в Брашов се допълват с православната църква “Свети Николай”. Започната е в готически и завършена в бароков стил. До нея се намира сградата на първото румъноезично училище и статуята на първия печатар и румънски редактор – Кореси. Средището на обществения духовен живот е главният площад, където е сградата на Кметството. Вниманието на туристите привличат още 1000 метровия хълм в центъра  - Тъмпа, музей – посветен на румънското книгопечатане и издаване, замъка Прежмер (в съседното градче Прежмер).Свободно време. Връщане в хотела в Букурещ. Нощувка.

3-ти ден /31.12.2019/
Закуска. ЦЕЛОДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ ДО ГРАД ПЛОЕЩ, ВКЛЮЧЕНА В ЦЕНАТА! Град Плоещ се намира във Влашко, в местност, която е била обитавана от хора още от праисторически времена. Плоещ играе важна роля и в българската история – във времето на Руско-Турската освободителна война от 1877-78 г., в Плоещ е бил разположен сборният пункт и съответно ръководният щаб на българското опълчение. Именно в Плоещ на тържествена церемония българските опълченци получават Самарското знаме през 1877 г., а пък руският генерал Николай Столетов поема водачеството на опълчението. В град Плоещ се намират много интересни забележителности, които привличат много туристи от цял свят. Плоещ е град, който изпълнява функцията на важен транспортен възел – град с интересна архитектура и богата история. Една от главните забележителности на града е Дворецът на културата, който е построен в стила на класицизма. Художественият музей на града е събрал ценни произведения на изкуството, някои от които са дело на световноизвестни творци. Музеят Хаги Продан е бил първият музей, който е основан на територията на град Плоещ. Той е бил собственост на търговеца Хаги Продан и е основан през осемнадесети век. В този музей днес се провеждат редица интересни събития от културно значение.
Връщане в хотела следобяд. Свободно време за шопинг, басейн, SPA или почивка в хотела.
Новогодишна Гала вечеря в ресторанта на хотела, с музика и DJ, богато меню на блок-маса и отворен бар с разнообразни алкохолни и безалкохолни напитки! ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Нощувка.

4-ти ден /01.01.2020/
Късна закуска в хотела. Oсвобождаване  на стаите. Посещение на Църквата “Св.Св. Константин и Елена“ – с мощите на Свети Димитър Басарбовски. Отпътуване за България. Пристигане  в София  вечерта.

РАННИ ЗАПИСВАНИЯ до 30.08.2019 г.!
ЦЕНА – 279 лв. на човек в двойна стая!

Цената включва:
- Транспорт с комфортен, туристически автобус;
- 3 нощувки с 3 закуски в SPA Hotel RIN Grand 4*;
- Панорамна обиколка на Букурещ с туристическа програма, описана в офертата;
- Целодневна екскурзия до гр. Плоещ;
- Екскурзовод през цялото време на пътуването;
- Медицинска застраховка „Помощ при пътуване“ на Мондиал Асистънс с покритие 10 000 евро;
- Всички гранични, магистрални  такси и паркинги.

Цената не включва:
- Входните  такси  за  посещаваните  обекти;
Ориентировъчни такси:
Кралския  замък – 25  леи;
Румънското село – 10 леи;
Манастира в  Синая – 4 леи;
Кралския съд – 10 леи;
Входна такса за Парламента - 40 леи за възрастни, студенти / 18-26 г. със студентска книжка / - 20 леи; деца и ученици 7-17 години / с ученическа карта /- 10 леи, деца до 7 г.- безплатно;
- Румънска вечер в най-старият традиционен ресторант в Букурещ “Кару ку Бере“ – 29 евро / 58 лв. на човек / Цената включва: Трансфер, екскурзовод, Традиционни ястия - предястие, основно ястие, салата, домашен традиционен хляб, домашно приготвен десерт, минерална вода – алкохолни напитки се доплащат на място;
- Екскурзията  до Синая, Пелеш, Брашов – 49 лева (провежда се при подходящи метеорологични условия и при минимум 25 записани туристи), деца до 12 год. - 50 % намаление;
- Новогодишна Гала вечеря в ресторанта на хотела, с музика, богато меню на блок-маса и отворен бар с разнообразни алкохолни и безалкохолни напитки – 65 евро;
- Доплащане за мед. застраховка за лица над 65 години - 6 лева на човек;
- Разходи от личен характер.

Полезно:
• Допълнителните услуги невключени в пакетната цена, се заявяват и заплащат предварително от България .Възможно е записване по време на пътуването само при наличие на свободни места.
• Туроператора си запазва правото да променя последователността на посещаваните обекти описани в програмата без това да ощетява туристите.
• Всички упоменати часове са ориентировъчни и ще търпят промени в хода екскурзията.
• Влизането в Парламента се препотвърждава един ден преди датата на отпътуване на групата поради ограничен брой посещения от страна на управлението на Парламента.При отказ от страна на Парламента да приеме групата ще се посещава Природонаучен музей – Григорий Антипа.
• Местата в автобуса се определят по реда на записване за екскурзията/ датата на сключване на договор за организирано пътуване/.
Необходими документи:
• Валиден документ за самоличност: международен паспорт или лична карта; за лицата под 18 години, пътуващи сами непридружени от родителите си или пътуващи с единия от родителите – освен валиден документ за самоличност се изисква и нотариално заверена декларация за съгласие /съответно от единия или двамата родители – в зависимост от случая/, че са съгласни детето им да пътува в чужбина - оригинал и копие и акт за раждане – копие. Оригиналната декларация за родителското разрешение, копието от нея и копието на акта за раждане на детето следва да се носят по време на пътуването.
• Внасяне на 30 % от цената депозит при сключване на договор за организирано туристическо пътуване, като пълния комплект документи за пътуването се предоставя след цялостното заплащане на услугите; доплащането се извършва най-късно до 10 дни преди датата на отпътуване.

Минимален брой туристи за осъществяване на пътуването – 40;
Срок за уведомление от страна на агенцията за неосъществяване на пътуването поради несъбран минимален брой туристи – 10 дни преди датата на отпътуване

Описание на хотела:
• RIN Grand Hotel 4* www.rinhotels.ro

RIN Grand Hotel се намира в Букурещ, на 10 минути с кола от центъра на града и в близост до езерото Vacaresti. Той предлага безплатен Wi-Fi достъп.

RIN Grand Hotel предлага стаи с големи, отварящи се прозорци, сейфове, LCD телевизор и минибар. Баните са с вана или душ и луксозни тоалетни принадлежности.

В двата ресторанта на хотела се предлагат различни вкусни международни ястия. Лоби барът работи денонощно и предлага разнообразна селекция от напитки и пиано музика на живо.

НОВОГОДИШНО МЕНЮ НА БЛОК МАСА
ОЧАКВАЙТЕ………
Дати:


29.12.2019 – 01.01.2020

  Снимки от нашата галерия


Бързо търсене:
топ оферта 389 лв.  Валенти 7
топ оферта 229 €  Трип Адвайз
топ оферта 629 €  Джон Лий Травел

© 2005-2019 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 3.226.251.81 - us - us   _            
execution time : 0.22