2019-09-17 02:05
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за потребители
Нова година 2019
Екзотика

НОВА ГОДИНА В СИНГАПУР И ОСТРОВ БАЛИ

Би Кей Тур
Видяна:
1267 пъти


Актуализирана на :
19-09-2014
12:37

Индонезия Индонезия
10 дни
3086 лв.
Индонезия снимки 2 Индонезия снимки 3

всички оферти от агенция Би Кей Тур
Сподели : Facebook
Програма Изпратете запитване за офертатаНОВА ГОДИНА В СИНГАПУР И ОСТРОВ БАЛИ26 ДЕКЕМВРИ - 04 ЯНУАРИ 2015

10 дни / 7 нощувки

самолетна програма


с ГРУПА и ВОДАЧ на български език + включена НОВОГОДИШНА ГАЛА ВЕЧЕРЯ

РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО 30.09.2014: БОНУС ПАКЕТ 3 ЕКСКУРЗИИ НА ОБЩА СТОЙНОСТ 197 ЩАТ. ДОЛАРАДинамичен търговски и туристически център, Сингапур е изтънчен и ултрамодерен град-държава с многобройни културни влияния и богата история, успял да съчетае модерното с традиционното. Някогашното рибарско селце, днес се е превърнало във финансова и технологична люлка на Югоизточна Азия... Остров Бали е наричан " Острова на хилядата Храма" . Насладете се на пълноценна почивка, изпълнена с екзотика, митове и тайни. Не може да останете равнодушни към белите плажове, богатата растителност и древните храмове.

1 ДЕН: 26.12.2014 | В ПОЛЕТ
Полет SQ 391 Истанбул-Сингапур на АК Сингапурски Авиолинии. Излита в 13:25ч.

2 ДЕН: 27.12.2014 | СИНГАПУР - БАЛИ
Каца в 05:45ч. Полет SQ 942 Сингапур-Денпасар на авиокомпания Сингапурски Авиолинии. Излита в 09:20ч. Каца в 12:05ч. Настаняване в Club Bali Mirage Resort 4* или Ayodya Resort Bali 5*, Нуса Дуа. Нощувка.

3 ДЕН: 28.12.2014 | БАЛИ
Закуска.
Целодневна екскурзия до  Източен Бали - Бесаки и Кинтамани: начало:09:00ч., продължителност - около 10 часа;
(включена в цената при резервация до 30.09.2014)
Пътуваме през Източната част на остров Бали - в подножието на най-високия и свят вулкан в Бали - планината Агунг (3142м.), изригнал последно преди 40 години. Посещаваме най-свещения хиндуиски храм на острова - Пура Бесаки, наричан още " Храмът Майка" , съграден на един от вулканичните склонове, огромният храмов комплекс се състои от различни религиозни сгради, храмове и пагоди, най-големият от които е Пура Пенатаран Агунг; Виещи се през планините пътеки ни отвеждат до Кинтамани във вулканичната област Батур - геологичен парк с множество малки вулкани, един от които е Батур - активен вулкан, разположен в езеро, което от своя страна се намира в друг огромен вулканичен кратер; Следващата ни спирка е в Гунунг Кави - Комплекс от древни отшелнически килии, изсечени в скалите и пещерни храмове, всеки един от които е гробница на член от кралската династия. Преди да се върнем в хотела, се спираме за кратка почивка в селище на приложните занаяти, известно с уникалните си дърворезби. Изкуството на дърворезбата някога е било достъпно само за кастата на брамините, дарени с таланта си от Боговете. Забележка: Препоръчваме в храма Бесаки да се носи за обличане саронг. Връщане в хотела.
Нощувка.

4 ДЕН: 29.12.2014 | БАЛИ
Закуска.
Целодневна екскурзия до Бедугул и Танах Лот. Начало: 09:00ч., продължителност - около 10 часа;
(включена в цената при резервация до 30.09.2014)
Отправяме се към Менгви и посещаваме храма Пура Таман Аюн, известен с огромните си порти и кули. Продължаваме към Бедугул - планински курорт и езерото Братан, намиращо се в кратера на отдавна угасналия вулкан Гунунг Катур. Това езеро е жизнено важно за околните ферми и местните боготворят езерната богиня Деви Дану в Храма Пура Улун Дану Братан, построен на бреговете на езерото, един от най-живописните храмове в Бали. Продължаваме към селцето Жатилуви /ЮНЕСКО/ и оризените тераси, където ще научите много за земеделието, социалната система и бита на острова. Продължаваме към храма Пура Лухур Танах Лот, един от най-известните и енигматични Храмове на Бали, построен на скала в морето и свързан със светеца - монах Нирарта. След като се насладим на уникалния залез над Танах Лот, трансфер до хотела.
Нощувка.

5 ДЕН: 30.12.2014 | БАЛИ
Закуска.
Целодневна екскурзия до Улувату и Убуд: Начало: 09:00ч., продължителност - около 10 часа;
(включена в цената при резервация до 30.09.2014)
Този ден ще посетим живописно разположения храм Пура Лухур Улувату - един от 6-те светилища на Бали. Продължаваме към Убуд, като по път минаваме през Свещената гора на маймуните, където ще имате близки срещи с дългоопашати макаци. Посещаваме храмът Паданг Тегал Пура Далем и музея Пури Лукисан, където ще видите изключителни балинезийски картини и дърворезби. В Убуд ще разгледаме Кралския дворец и ще имаме свободно време на Пазара на Занаятите и Приложното изкуство, където ще имаме възможност да изпробваме търговските си умения за пазарене или да се поразходим из галериите и старинните улички. Вечерта - посещение на фолклорно шоу Балинезийски традиционни танци.
Нощувка.

6 ДЕН: 31.12.2014 | БАЛИ
Закуска. Свободен ден за почивка.
По желание Целодневен тур до сиропиталище за слонове в Таро и парка на влечугите и птиците (156 щат. долара/около 228 лева на човек). Ще имате възможност да се докоснете до слоновете, да се удивите на тяхната почти човешка интелигентност, да видите как рисуват с хоботите си и да пояздите слон (ездата на слон е включена) или да нахраните малко слонче. Продължаваме към Птичия парк - най-големият резерват за птици в Индонезия, с ендемични видове не само за Индонезия, но и за Африка и Южна Америка. Гордостта на парка обаче е хищният гигантски гущер - Комодския варан. В съседния Парк на влечугите можете да видите редки и застрашени от изчезване видове.
Свободен следобед. Новогодишна Гала Вечеря (включена в пакетната цена). Нощувка.

7 ДЕН: 01.01.2015 | БАЛИ-СИНГАПУР
Закуска. Свободен ден. Късен трансфер до летището. Полет SQ 947 Денпасар-Сингапур. Излита в 20:05ч. Каца в 22:40ч. Трансфер до хотел The Concorde 5*. Настаняване в стаи Deluxe. Нощувка.

8 ДЕН: 02.01.2015 | СИНГАПУР
Закуска.
Сити тур на Сингапур (включен в пакетната цена): Ще оставим зад себе си бляскавия и ултрамодерен град и се отправяме към най-старинните улички на " Колониалното сърце на Сингапур" , което най-добре отразява амалгамата между Източната мистика и прагматизма на Запада. Разглеждаме Паданг, Крикет Клуба, Парламента, Висшата съдебна палата, Еспланадата, Кварталът на посолствата. Спирка край реката, където ще видите контрастите между колоритни сгради на фона на модерни небостъргачи във финансовата част Рафълс Плейс. Продължаваме към историческата част Чайна Таун, дом на китайската общност в Сингапур, показваща богатата културна история на ранните заселници. Ще се разходим из улиците, където много от традиционните занаяти като лечителство, фамилни работилници, чаени къщи, магазинчета за порцелан и златарски работилници, са се предавали от поколение на поколение. Следващата спирка е Националната градина на орхидеите. Ще се разходим из разкошните градини, съдържащи над 20 000 вида растения, както и националното цвете на Сингапур - Vanda Miss Joaquim. Ще посетим също и VIP градините, където до днес над 100 орхидеи са били наименувани на VIP гости, както и Tang Hoon Siang Misthouse, където ще видите редки орхидеи от най-подбраната колекция на градината, изложени в Къщата на Мъглите. Ще продължим към Малка Индия - квартал, който съчетава стари обичаи и традиции с модерни практики. Вървейки из улиците на Литъл Индия ще усетите специфичния аромат на подправките. Последната ни спирка са Ботаническите градини - зеленото сърце на града, където ще се поразходим за разхлада. Свободно време във Фабрика за шлайфане и обработка на скъпоценни камъни, където ще наблюдавате работата на ювелирите. Връщане в хотела в късния следобед.
Вечерта по желание - Нощно сафари (145 щат. долара/около 212 лева  на човек). Изживейте невероятните емоции на нощно сафари в най-големия парк за диви животни в света, пригоден за разглеждане през нощта, простиращ се на площ 40 хектара, разделен на 8 главни екологични биотопа. Докато се возите на влакче (45 минути) ще усетите изумителният свят на нощната джунгла, оживяваща след залеза на последните слънчеви лъчи. Насладете се на разходка в невероятната зоологическа градина - едно невероятно приключение в единственият по рода си зоопарк, където представителите на над 300 вида (бял носорог, леопарди, панди, летяща азиатска катерица) са разделени помежду си и от вас не с клетки, а с вода. Нощувка.

9 ДЕН: 03.01.2015 | СИНГАПУР
Закуска. Свободен ден.
По желание полудневен тур в Птичия Парк Юронг (148 щат. долара/около 216 лева на човек). На площ от 22 хектара, най-големият птичи парк ви представя над 8000 птици от над 600 вида от Африка, Азия и Южна Америка. Паркът се разглежда с влакче. Може да имате късмет да станете свидетел на ежедневното птиче шоу - птици които пеят, свирукат, танцуват и говорят...тукани, папагали, пеликани, фламингота, пингвини, пауни, фазани, диви патици, орли и соколи...всички ендемични птичи видове са представени тук в тяхната естествена среда. Обяд (не е включен в цената).
По желание екскурзия до остров Сентоса (180 щат. долара/около 163 лева на човек). Следобедно посещение на остров Сентоса - " острова на чудесата" . Той е само на 120 метра от основния остров. До острова ще стигнем по мост с автобус или с кабинков лифт, от който се открива невероятна гледка към пристанището и града. На самия остров ще откриете чудесни кътчета, като 200-метрова алея с пеещи фонтани, по проект на ученик на испанския архитект Гауди, статуята на Мерлиона, делфинариум в открито море, SeaWorld - най-големият подводен океанариум в света, с 800 вида морски обитатели, наречен още Прозорец към морето! По подводна подвижна алея от стъкло се разхождате, а над Вас плуват акули, скатове, мантии и пъстроцветни рибки. Вечерно лазерно щоу " Крилата на Времето" - историята на Сингапур, разказана в драматични ефекти.
Късен трансфер до летище.

10 ДЕН: 04.01.2015 | СИНГАПУР-ИСТАНБУЛ
Полет SQ 392 Сингапур-Истанбул на АК Сингапурски авиолинии. Излита в 01:45ч. Каца в 07:25ч.

Пакетна цена на човек в двойна стая в CLUB BALI MIRAGE 4*:  1575 ЕВРО/3087 ЛЕВА
Пакетна цена на човек в единична стая в CLUB BALI MIRAGE 4*: 2135 ЕВРО/4185 ЛЕВА

Пакетна цена на човек в двойна стая в AYODYA RESORT BALI 5*: 1965 ЕВРО/3851 ЛЕВА
Пакетна цена на човек в единична стая в AYODYA RESORT BALI 5*: 2520 ЕВРО/4939 ЛЕВА

ПАКЕТНАТА ЦЕНА Е ВАЛИДНА ПРИ ГРУПА OT МИН. 15 ДУШИ

ПАКЕТНАТА ЦЕНА ВКЛЮЧВА:
•    Самолетни билети Истанбул-Сингапур-Денпасар-Сингапур-Истанбул
•    5 нощувки със закуски в стаи Deluxe в избрания хотел на остров Бали
•    2 нощувки със закуски в стаи Deluxe в хотел The Concorde, Сингапур
•    БОНУС 3 ЕКСКУРЗИИ ПРИ ЗАПИСВАНЕ ДО 30.09.2014
1.    Целодневна екскурзия Източен Бали - Бесаки и Кинтамани
2.    Целодневна екскурзия до Бедугул и Танах Лот
3.    Целодневна екскурзия до Улувату и Убуд
•    Целодневен Сити тур на Сингапур
•    Новогодишна Гала Вечеря
•    Входни такси за всички включени в програмата посещения и атракции
•    Медицинска застраховка на ЗД Армеец с покритие 10 000 евро за целия период на пътуване
•    Туроператорска застраховка
•    Екскурзоводско обслужване от местни екскурзоводи за всички посещения на английски/руски език;
•    Водач-придружител от Фирмата - при група от минимум 15 души

ПАКЕТНАТА ЦЕНА НЕ ВКЛЮЧВА:
•    Летищни такси - 365 евро/715 лева (към 28.07.2014, подлежат на препотвърждение)
•    Туристическа виза за Индонезия - 35 щат. долара/около 51 лв., заплаща се и се полага на летището, при пристигане в Бали
•    Важно: При записване след 30.09.2014 Пакетът от 3 екскурзии на остров Бали се заплаща допълнително - 197 щат. долара/около 288 лева на човек
1.    Източен Бали - Бесаки и Кинтамани
2.    Целодневна екскурзия до Бедугул и Танах Лот
3.    Целодневна екскурзия до Улувату и Убуд
•    Допълнителни екскурзии и посещения по желание - цените са описани в програмата
•    Безалкохолни и алкохолни напитки по време на храненията
•    Бакшиши - около 5 щат. долара на ден/човек (заплащат се на място)
•    Разходи от личен характер

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:
•    Авансово плащане в размер на 1375 евро/2695 лева на човек - при записване и сключване на договор.
•    За желаещите да сключат застраховка " Отмяна на пътуване" , същата се сключва в деня на подписване на договор и внасяне на авансовото плащане. За повече информация вижте Важно! в края на офертата.
•    Пълно плащане: 45 дни преди пътуване
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА ПЪТУВАНЕ:
•    Задграничен паспорт с валидност 6 месеца от датата на връщане и поне две свободни страници
•    За деца под 18г., пътуващи без родител/и - нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от непътуващия родител/и (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
•    Цените са платими в лева, в брой или по банков път
•    Пакетните цени са калкулирани по курс на БНБ 1, 46 лева за 1 щат. долар. При  повишаване на валутния курс пакетните цени подлежат на преизчисление.
•    Цените на допълнителните турове и шоу програми са валидни при минимум 10 записани.
•    При пътуване на семейство с деца под 12г. - децата ползват намаление от цената на хотелското настаняване. Намалението подлежи на доуточнение.
•    Фирмата си запазва правото на промяна на указаните хотели с други от същата категория.
•    Часово време: България - 12:00ч., Бали-Индонезия, Сингапур - 18:00ч.

Туристическа агенция Би Кей Тур предлага възможност за сключване на застраховка " Отмяна на пътуване"
на стойност между 1, 5 % и 3, 5 % от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва в деня на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел.
Дати:


26.12.14 -  04.01.2015

  Снимки от нашата галерия


Бързо търсене:
топ оферта 229 €  Трип Адвайз
топ оферта 629 €  Джон Лий Травел

© 2005-2019 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 35.173.47.43 - us - us   _            
execution time : 0.24