2024-04-19 10:29
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за агенции и хотели
Бързо търсене:

Хотел "Римини Клуб"

гр.Шумен
общ.Шумен, обл.Шумен
Хотел, Шумен

Адрес:
ул. Харалан Ангелов 2

Телефони:
+359 (54) 976 423

e-mail: info@shumensint.com
уеб страница:
Хотел Римини Клуб, Шумен
Добавено на:
30-11-2011
Видяно:
6683 пъти

Сподели : Facebook

Информация


Хотел Римини Клуб е уютен и стилен хотел в центъра на Шумен, разположен на тиха и спокойна улица с прекрасен изглед към Паметник 1300 години България. Той предлага отлични условия и достъпни цени за нощувка, които в комбинация с гостоприемната обстановка и удобното разположение, го превръщат в един от предпочитаните хотели в Шумен. Хотел Римини Клуб е еднакво подходящ за романтичен уикенд, делово пътуване и семейна почивка.

Хотел Римини Клуб се намира в красиво реставрирана сграда от 19 век и предлага настаняване в 1 единична стая, 1 двойна стая, 3 мини апартамента и 1 луксозен апартамент. Всички помещения са уютно и комфортно обзаведени, с тематичен стилен интериор, който ще задоволи всеки вкус и предпочитание. Осигурени са и всички удобства на съвремието, които да гарантират приятния престой и пълноценната почивка дори и на гостите с най - високи изисквания.

Ресторант Римини Клуб е един от най - известните и предпочитани ресторанти в Шумен. Той впечатлява с уютна и романтична атмосфера постигната с множество красиви арки, разчупени линии в интериора и цветни светлини. Менюто е богато и включва майсторски приготвени специалитети от италианската кухня, както и класически ястия от българската и европейската кухня. За ценителите на виното има чудесна селекция вина.

Заради приятната обстановка, добро обслужване и отлична кухня Ресторант Римини Клуб е перфектен избор за делови обед, романтична вечеря, семейни тържества, сбирки с приятели, банкети и официални коктейли. За гостите на хотела се предлага запазена маса в ресторанта по време на техния престой или обслужване по стаите. За допълнително удобство на своите гости Хотел Римини Клуб предлага уютен бар с голямо разнообразие от напитки, ползване на компютър и достъп до принтер, пералня и др.

Единична стая
Хотел Римини Клуб предлага единична стая, която е достатъчно просторна, за да настани комфортно един гост. Идеална е за всеки, който посещава Шумен по работа. Стаята е оборудвана с единични легло, LCD телевизор с кабелна телевизия, Wi - Fi интернет, телефон, климатик, мини бар, комплект за чай и кафе, самостоятелна баня с душ кабина.
Двойна стая
На разположение в този хотел в Шумен е една двойна стая, обзаведена с две големи единични легла, всяко с широчина 1. 20 м. Удобствата в стаята включват LCD телевизор с кабелна телевизия, Wi - Fi интернет, телефон, климатик, мини бар, комплект за чай и кафе, самостоятелна баня.
Мини апартамент
Хотел Римини Клуб предлага три мини апартамента. Единият от тях представлява едно просторно помещение с двойно легло с LED осветление и кът за хранене. Останалите два апартамента се състоят от хол с мека мебел, кът за хранене и спалня с двойно легло. Удобствата във всеки апартамент включват LCD телевизор с кабелна телевизия, Wi - Fi интернет, телефон, климатик, мини бар, комплект за чай и кафе, самостоятелна баня. Посочените цени са за апартамент на вечер и варират според това дали се ползва от един или двама гости.
Луксозен апартамент
Този уютен хотел в Шумен предлага един просторен и луксозен апартамент, който се състои от две спални, всяка с двойно легло с LED осветление, голяма всекидневна с кът за почивка с мека мебел, кът за хранене и кухненски бокс с готварска печка, хладилник, аспиратор, мивка, съдомиялна и др. Удобствата в този апартамент включват голяма луксозна баня с джакузи, LCD телевизор с кабелна телевизия, Wi - Fi интернет, телефон, климатик, мини бар, комплект за чай и кафе, аудио система.
Забележителности и развлечения
Удобното местоположение на този хотел в центъра на Шумен го превръща в подходящ избор както за туристи, така и за делови гости на града. Само на минути пеш от Хотел Римини Клуб се намират всички основни административни и финансови учреждения, културни институции, шопинг центрове, както и повечето забележителности. През свободното си време гостите на хотела могат да посетят Безистена (16 век), Часовниковата кула и Томбул Джамия (18 век). Тези, които се интересуват от история могат да посетят и къщите - музеи на Панайот Волов, Панчо Владигеров, Лайош Кошут и Добри Войников, Археологическият и Историческият музей в Шумен, Паметник 1300 години България. Близо до Шумен се намират и старините столици на България - Плиска и Преслав.
Местоположение
Хотел Римини Клуб се намира на тиха и спокойна улица в центъра на Шумен, на 80 км от Варна.



Снимки


Хотел Римини Клуб, Шумен - снимки   Хотел Римини Клуб, Шумен - снимки   Хотел Римини Клуб, Шумен - снимки  

Хотел Римини Клуб, Шумен - снимки   Хотел Римини Клуб, Шумен - снимки   Хотел Римини Клуб, Шумен - снимки  

Хотел Римини Клуб, Шумен - снимки   Хотел Римини Клуб, Шумен - снимки   Хотел Римини Клуб, Шумен - снимки  

Хотел Римини Клуб, Шумен - снимки   Хотел Римини Клуб, Шумен - снимки   Хотел Римини Клуб, Шумен - снимки  

Хотел Римини Клуб, Шумен - снимки   Хотел Римини Клуб, Шумен - снимки   Хотел Римини Клуб, Шумен - снимки  



© 2005-2024 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 3.128.199.88 - us - us   _          
execution time : 0.11