2024-03-29 16:35
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за агенции и хотели
Бързо търсене:

Туроператор "Алегра Ви Тур"

гр.София
общ.Столична, обл.София град

Адрес:
ул."Георги С. Раковски" 132 А, партер,

Телефони:
тел:02 44 84 952 / факс: 02 44 84 953/ GSM: 0879 268 267

e-mail: alegravitur@abv.bg
уеб страница:

Добавено на:
23-06-2014
Видяно:
42771 пъти

Сподели : Facebook

Информация


Ние сме млада туристическа агенция с голям опит в туризма с Удостоверение за регистрация РК - 01 - 7210.

Фирмата e специализиранa в организиране на автобусни и самолетни екскурзии и почивки в чужбина и предлага богат и разнообразен продукт, задоволяващ най - широк спектър от интереси. Нашите самолетни и автобусни екскурзии в Европа са с богати маршрути, включващи различни градове и забележителности. Това са прекрасни културни турове, които запознават участниците в тях с историята, паметниците, архитектурните забележителности и музеи на страните и градовете, включени в програмите.

"АЛЕГРА ВИ ТУР" ЕООД е специализирана и в индивидуално обслужване на клиенти с най - разнообразни интереси. Предлага индивидуални пакети за самолетни почивки и автобусни почивки или екскурзии до всички точки на земното кълбо. Пакетите могат да включват самолетен билет, нощувки в хотели по избор на пътуващите, трансфери, екскурзоводски услуги от местни екскурзоводи и пр.

"АЛЕГРА ВИ ТУР" ЕООД предлага на своите клиенти круизи, някои от които с най - луксозните лайнери, които кръстосват в момента световните морета.

Фирмата предлага настаняване в хотели и обслужване (трансфери, билети за влакове, резервации и закупуване на билети за театър, опера, резервации за ресторанти, кабарета и нощни заведения, асистанс на български на място и пр. ) на бизнесмени и туристи при пътуванията им в чужбина. Ивсичко това на изключително атрактивни цени!!!!

"АЛЕГРА ВИ ТУР" ЕООД се занимава и с инсентив туризъм – организира симпозиуми, конгреси, семинари и пр. работни срещи в чужбина и в България, като винаги успява да отговори на изискванията на своите клиенти.


УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА РЕГИСТРАЦИЯ ТУРОПЕРАТОР И ТУР ИСИСТИЧЕСКИ АГЕНТ РК - 01 - 7210



Услуги

ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АЛЕГРА ВИ ТУР е лицензиран туроператор. Агенцията е лоялен партньор за осъществяване на вълнуващи пътувания по Ваш сценарий реализирани от екип от професионалисти. Директният ни контакт с хотелиери, превозвачи и чуждестранни туроператори са гаранция за качеството на предлаганите от нас услуги:

* Хотелски резервации по цял свят
* Почивки в България и чужбина
* Екскурзии в България и чужбина
* Екзотични пътувания
* Специализиран туризъм
* Бизнес туризъм
* Културен туризъм
* Самолетни билети
* Екскурзоводски услуги
* Застраховки


Снимки




© 2005-2024 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 3.219.167.163 - us - us   _          
execution time : 0.01