2024-04-16 12:09
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за агенции и хотели
Бързо търсене:

Апартамент "Комплекс Естебан"

гр.Несебър
общ.Несебър, обл.Бургас

Адрес:
кв. Аурелия, ул. “Кипарис”

Телефони:
+359 879 359 544

e-mail: marketing@esteban.bg
уеб страница:
Апартамент Комплекс Естебан, Несебър
Добавено на:
28-10-2018
Видяно:
3817 пъти

Сподели : Facebook

Информация


Избери своята незабравима почивка в най - новия луксозен комплекс в Несебър - Комплекс Естебан. Лукс, комфорт за вашата почивка или уикенд на атрактивни цени.
Комплекс "Естебан" се състои от четири сгради "Естебан", "Естебан Сорая", "Парис" и "Амур". Този луксозен комплекс е разположен в стария очарователен град Несебър, на 300 метра от златистия пясъчен плаж. За сигурността на туристите е осигурена денонощна охрана и видео наблюдение. Приятно впечатление създават алеите на комплекса, които са сред екзотични растения, фонтани и скулптури. Архитектурата на Комплекс "Естебан" впечатлява със своята уникалност. На територията му се издигат многобройни прекрасни статуи, фонтани и чудесни открити площи за отдих с оригинални тенти за уединение с меки и удобни кушетки, където може да се насладите на пълно спокойствие, докато преглеждате пресата или дори решите да поспите на чист въздух.
Комплекс "Естебан" излъчва пленителния чар на средиземноморския стил. Ярки декоративни елементи – художествена галерия, панорамни прозорци и водоскок, спускащ се по една от стените допринасят за самобитния стил на интериорния дизайн. За създаване на атмосфера на хармония и спокойствие, екип от професионални интериорни дизайнери е сътворил неповторима градина с постоянно цъфтящи цветя, редки растения и плодни дръвчета – череши, смокини и много други. В нея чудесно са вписани елегантни перголи, беседки, ротонда, романтични мостчета, скулптури и античен фонтан. Пейки и пътечки, уединени тенти с комфортни меки кушетки, идеални за приятни разговори или усамотена почивка допълват приятната атмосфера на курорта. Вечер цялата градина е огрята от светлината на многобройни фенери, допринасящи за уюта и чувството за топло гостоприемство на това място.

Комплекс "Эстебан" разполага с три бассейна – един с подгряване на водата и с джакузи, един с морска сол и един сладководен басейн. Около басейните са разположени зони за слънчеви бани с чадъри и шезлонги. В комплекса има лобби - бар, ресторант, мини - гольф, тенис корт с осветление, зона барбекю, SPA - център, фризьор, детска площадка, детска занималня, геймърски клуб, руски билярд, паркинги, магазини и целогодишна денонощна охрана с видеонаблюдение.

Съчетайте удобствата на една база за отдих с уединението и комфорта на собствения дом. Студията и апартаментите в Апартаментен Комплекс "Естебан" са едновременно елегантни и функционални, уютно подредени и изпълнени с модерни удобства. Разположени на морското крайбрежие, те ще осигурят уютна обстановка, в която семейства или групи туристи могат да прекарат заедно една незабравима ваканция.

СГРАДА " ЕСТЕБАН "

открит отопляем басейн
лоби бар
мини голф
руски билярд
барбекю зона
детски клуб с аниматори
зала компютърни игри
подземен паркинг
СГРАДА " ЕСТЕБАН СРОЯ "

открит басейн
SPA център
фризьорски салон
тенис на корт
детска площадка
СГРАДА " ПАРИС "

открит басейн с морска сол
СГРАДА " АМУР "

ресторант "Амур"
детски кът към ресторант Амур
магазини
Комплекс "Естебан" разполага със студия, едно -, дву - и триспални апартаменти, всеки от които е един малък рай от елегантност и комфорт. Богато обзаведените помещения съчетават стилна класическа мебелировка с умело вплетени модерни елементи, включващи луксозни тапицерии, индивидуални балкони, самостоятелни санитарни възли, телевизори с плосък екран, както и климатична инсталация във всяка стая. В апартаментите на комплекс "Естебан" не липсва никое от удобствата, с което сме свикнали у дома - напълно комплектовани с прибори за готвене, сервизи за хранене и хладилници кухни или кухненски боксове, висококачествени завивки в спалните, окомплектовка за баните, както и сешоари, скоростен интернет достъп (Wi Fi), безплатни чадъри и шезлонги около басейните.

Уважаеми гости, моля, обърнете внимание на факта, че всички апартаменти в комплекс "Естебан" са различно обзаведени, със собствен стил и чар, но всички те са много удобни и поддържани в отлично състояние. Ние в "Естебан" ценим персоналното отношение и обслужване и ще се радваме да ви помогнем в избора ви на апартамент




Услуги

Гостите, които вече са имали удоволствието да отседнат в Комплекс "Естебан", оценяват високото качество на обслужване, уникалния иновативен подход, сърдечността на целия персонал, фокусирани единствено върху комфорта и сигурността на гостите.
Обогатете вашите преживявания с топлото гостоприемство на Рибен Ресторант "Амур"! Той съчетава артистично представени ястия, перфектно обслужване, уютна атмосфера и симфония от неповторими вкусови усещания.

Екипът на Ресторант "Амур" се старае да задоволи Вашия апетит с разнообразни и подбрани ястия. Кулинарното пътешествие започва с ежедневното обедно меню, преминава през средиземноморски специалитети, традиционни италиански ястия, пица и изискани рибни специалитети. На приятната атмосфера е обърнато особено внимание. Ресторант "Амур" разполага с места както на закрито, така и отвън, а освен това и с кът за детски игри. Той е подходящо място за организиране на сватби, празненства и фирмени мероприятия по всяко време на годината.

Спа Център

В Спа центърa Ви очаква приятно разпускане от висша класа. Нашият уелнес комплекс предлага истинско многообразие от процедури, които ще надхвърлят очакванията дори на най - взискателния клиент. Стилно обзаведеният и напълно обновен Спа център в к - с "Естебан" включва стаи с разнообразни оздравителни процедури, сауна, парна баня, леден басейн и много други. Тук ще усетите съвсем друго отношение към Вашето здраве, емоционално състояние и вътрешен комфорт. Очакваме Ви, за да Ви отведем в магическия свят на нашите процедури. Подарете си едно прекрасно самочувствие, усещайки вълшебната хармония между тяло и душа.
Други занимания

Освен уникалните възстановителни Спа процедури, гостите на Комплекс "Естебан" могат да се забавляват с различни спортове и развлечения, включващи уроци по тенис, мини голф и руски билярд. Трите въшни басейна ще осигурят приятни часове на райска почивка. Достъп до тях и до безплатните шезлонги и плажни чадъри имат единствено живущите в комплекса, и неговите гости. Неповторимите зелени градини допълват чувството за спокойствие и пълно разтоварване.

Занимания за децата

В комплекс «Естебан» е помислено и за приятнитеизживявания на деца от всички възрасти. Апартаментите в комплекса са предпочитани от семейства с деца, заради подходящото устройство на апартаментите, както и специалните детски клубове, детска забавачка и всякакви детски развлечения, разположени на територията на комплекса. Ежедневно се провеждат занимания за деца, включващи изобразително изкуство, музика, танци, ръчно творчество.

Друго интересно място за децата в комплекс "Естебан" е Геймърският клуб. Той е любимо кътче за занимателни игри, както за момчета, така и за момичета.

*Детският и Геймърският клуб в к - с Естебан работят само през лятото.


Снимки


Апартамент Комплекс Естебан, Несебър - снимки   Апартамент Комплекс Естебан, Несебър - снимки   Апартамент Комплекс Естебан, Несебър - снимки  

Апартамент Комплекс Естебан, Несебър - снимки   Апартамент Комплекс Естебан, Несебър - снимки   Апартамент Комплекс Естебан, Несебър - снимки  

Апартамент Комплекс Естебан, Несебър - снимки   Апартамент Комплекс Естебан, Несебър - снимки   Апартамент Комплекс Естебан, Несебър - снимки  

Апартамент Комплекс Естебан, Несебър - снимки   Апартамент Комплекс Естебан, Несебър - снимки   Апартамент Комплекс Естебан, Несебър - снимки  

Апартамент Комплекс Естебан, Несебър - снимки   Апартамент Комплекс Естебан, Несебър - снимки  


© 2005-2024 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 3.145.201.71 - us - us   _          
execution time : 0.11